Antena 3 CNN Life Când şi de ce se pune sare în paharul de vin

Când şi de ce se pune sare în paharul de vin

o_1cd7epkm01cfl1ea2aef1snifib8.jpg
foto: Pixabay.com
11 Mai 2018   •   14:19

Specialiştii pun sare în paharul de vin pentru a îmbunătăţi aroma acestuia.

Un vin mai ieftin asupra căruia ai dubii în privinţa gustului îl poţi transforma astfel într-un produs excelent, potrivit The Independent.

Nathan Myhrvold, un fost manager al departamentului tehnologic al Microsoft, a descoperit că un vârf de sare în pahar poate netezi şi echilibra gustul unui vin.

Myhrvold a testat metoda prima oară la o petrecere, acum câţiva ani, scrie The Wall Street Journal.

Acesta povesteşte că la un moment dat se afla la o vinărie, când cineva a spus că şi-ar dori ca paharul de Cabernet să fie mai gustos şi să nu mai aibă o aromă atât de puternică de fructe.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close