Antena 3 CNN Life Brigitte Macron a luat rând pe rând prezentările de modă de la Paris. Cum a apărut prima doamnă a Franței

Brigitte Macron a luat rând pe rând prezentările de modă de la Paris. Cum a apărut prima doamnă a Franței

Brigitte Macron a luat rând pe rând prezentările de modă de la Paris. Cum a apărut prima doamnă a Franței
Prima doamnă a Franţei Brigitte Macron a participat la prezentarea Dior alaturi de Regina Sonja a Norvegiei. Sursa foto: Hepta
de N.B.    |    27 Sep 2024   •   07:00

Săptămâna modei este în curs de desfășurare la Paris, iar Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez a participat la o serie de prezentări, arătându-și sprijinul pentru designerii francezi. 

Conform Vogue la începutul acestei săptămâni, ea a participat la primul ei show Dior, apoi a fost prezentă şi la defilarea Balmain. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Brigitte Macron şi-a făcut apariţia la prezentarea Dior primăvară-vară 2025 îmbrăcată cu un costum bleumarin, cu decolteu adânc, la care a accesorizat două coliere cu perle. Prima doamnă a Franţei avea şi o poșetă neagră ce aparține acestui brand, un model emblematic, făcut celebru de Prințesa Diana, iar ziariştii au comentat că micuța geantă neagră ar putea fi numită acum First Lady Dior. 

Prima doamnă a privit defilarea din primul rând alături de o altă invitată de onoare, Regina Sonja a Norvegiei, accesorizată cu un șal roz şi care a fost apreciată pentru eleganţa sa distinsă.

Săptămâna Modei de la Paris atrage întotdeauna celebrități în capitala Franței, iar casele de modă și tinerii designeri dezvăluie cele mai noi tendințe în materie de prêt-à-porter feminin pentru sezonul primăvară-vară 2025.

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close