Antena 3 CNN Life Cristian Boureanu, ”spaima ospătarilor” de pe litoral. Trecutul violent al fostului politician

Cristian Boureanu, ”spaima ospătarilor” de pe litoral. Trecutul violent al fostului politician

bourr.jpg
Foto: Cristian Boureanu/Facebook
12 Sep 2016   •   18:46

Cristian Boureanu nu este străin presei pentru reacțiile sale violente, cel mai recent episod fiind cel de luni seară, când și-a luat fiica la bătaie în mijlocul străzii, de față cu toată lumea.

Înainte de acest incident, Boureanu a ținut primele pagini ale tabloidelor cu reacția pe care a avut-o, la o terasă din Mamaia, când un barman l-a anunțat că nu mai are în bar sortimentul de băutura pe care îl consumase până atunci. Enervat, Cristian Boureanu a luat atunci un pahar și i l-a spart în cap barmanului. Acesta a căzut lat la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Boureanu a fost implicat într-o altercație cu un ospătar de la o terasă de fițe din Mamaia, la finala EURO 2016. Martorii au spus atunci că Boureanu ar fi provocat totul deoarece l-a înjurat pe ospătar de mamă. Spiritele s-au calmat abia după intervenția lui Adriean Videanu, care era și el prezent la masă.

Și în august 2015, Cristian Boureanu s-a luat la bătaie într-un club de pe litoral. Atunci, fostul deputat liberal a reclamat faptul că un ospătar ar fi avut un comportament agresiv față de femeile din cercul său de prieteni și față de iubita sa, Laura.

 

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close