Antena 3 CNN Life Au angajat o dădacă prin Facebook, iar acum femeia riscă închisoarea. Ce a putut să le facă gemenilor

Au angajat o dădacă prin Facebook, iar acum femeia riscă închisoarea. Ce a putut să le facă gemenilor

mirror-1301951_640.jpg
foto: pixabay.com
13 Sep 2016   •   15:31

Un cuplu de părinți din Australia au trecut prin momente cumplite din cauză că s-au grăbit să angajeze o dadacă pentru copilul lor.

Copiii au fost dați în grija dădacei la ora 8 seara și nu s-au trezit decât 20 de ore mai târziu, la 4 dimineața în ziua următoare. Pentru că nu s-au hrănit, gemenii au intrat în comă și au fost transortați de urgență la spitalul din Brisbane.

Procurorii au pus-o sub acuzare pe dădaca de 41 de ani care nu avea Blue Card, permis care este obligatoriu tuturor celor care lucrează cu copii în statul Queensland, iar aceasta va apărea în fața judecătorului pe 26 septembrie.

Părinții au angajat-o după ce au găsit-o pe Facebook într-un grup destinat părinților cu aproape 3.000 de membri. Se pare că nici măcar personalul ambulanței nu au reușit să îi trezească pe bebeluși, deși semnele lor vitale erau bune.

În prezent copiii s-au întors acasă și sunt în siguranță, dar părinții și poliția trag un semnal de alarmă către toți părinții să verifice referințele celor pe care îi angajează să aibă grijă de copiii lor.

Încă nu s-a aflat exact ce le-a făcut acea dădacă, dar aceste amănunte vor ieși la iveală după ancheta procurorilor.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close