Antena 3 CNN Life Activități inedite pe care să le încerci cu familia, când ești în concediu la mare. 7 recomandări pentru distracție garantată

Activități inedite pe care să le încerci cu familia, când ești în concediu la mare. 7 recomandări pentru distracție garantată

jetsky
O ieșire pe mare cu un jetski este o experiență de neratat. Sursă foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2024   •   11:06

În cazul în care mergi la mare cu copiii, este recomandat să stabilești o listă cu lucruri de făcut, pentru că cei mici se vor plictisi la plajă destul de repede și îți pot strica și ție dispoziția.

Pe lângă acest lucru, un concediu va fi mai reușit și pentru tine dacă vei combina relaxarea de pe șezlong cu diverse activități distractive. Vă veți face amintiri extraordinare, de care să vă amintiți cu plăcere toată viața.

Iată 7 recomandări pentru distracție garantată, când ești în concediu la mare împreună cu familia:

Plimbări pe mare

Este o activitate obligatorie pe care să o bifați cât sunteți în vacanță. Marea este mai frumoasă și mai interesantă dacă te îndepărtezi un pic de țărm. Sunt foarte populare plimbările cu vaporașul sau barca și care îți dau ocazia să explorezi coaste spectaculoase ori insule aflate în apropiere. Dar pentru familie sunt foarte distractive și ieșirile în larg cu accesoriile gonflabile tractabile, disponibile în magazinele specializate sub diverse forme sau care pot fi închiriate de pe plajă de la operatori comerciali. Pentru copii, aceste ieșiri pot fi highlight-ul vacanței, iar tu, ca părinte, trebuie să te asiguri că vă dotați cu toate echipamentele de siguranță necesare.

Jetski

O ieșire pe mare cu un jetski este o experiență de neratat. Aceste ambarcațiuni puternice, de viteză, îți vor oferi senzații pline de adrenalină, însă se poate merge cu ele și într-un ritm mai lent, care îți permite să explorezi în voie, iar aceasta poate fi o activitate excelentă pentru familiile cu copii.

Snorkeling

Este o activitate excelentă pentru întreaga familie și o modalitate facilă de a explora minunata lume de sub mare. Partea bună este că nu ai nevoie de abilități speciale, ci doar trebuie să-ți reglezi respirația în ritm cu masca și să știi să înoți, deși poți să faci snorkeling, chiar dacă abilitățile tale de înot sunt reduse, sub supravegherea unui instructor. Copiii vor fi extrem de încântați de această activitate, despre care vor povesti până la următoarea vacanță.

Volei pe plajă sau în apă

Este obligatoriu să bifezi și voleiul pe plajă sau în apă, pentru că în gașcă va fi extrem de distractiv. În plus, te asiguri că întreaga familie face mișcare, iar acesta este un lucru benefic pentru sănătate.

Construiți un castel de nisip

Copiii zilelor noastre au acces la multe device-uri și jucării variate și pentru ei va fi extrem de interesant dacă vor construi ceva cu mâna lor, cum ar fi un castel de nisip. Înainte de a ajunge la plajă puteți să schițați un proiect și să încercați să-l urmați pe acesta.

Ridicați un zmeu

La malul mării bate vântul mereu, așa că va fi simplu ca într-una din zilele de vacanță să ridicați un zmeu, pe care să-l admire toată plaja.

Vizitați obiective interesante din apropiere

Pentru că este recomandată câte o pauză de la soare, într-o zi puteți să vă programați o excursie și să vizitați obiective interesante din apropiere. În cazul în care vă petreceți vacanța la mare în România, pe litoralulromanesc.ro veți găsi o listă cu locuri frumoase de vizitat.

 

 

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close