Asadar, iata care sunt alimentele care topesc grasimile si cum functioneaza.
Lactatele. In mod surprinzator, lactatele ajuta la arderea grasimilor. Sunt bogate in acizi linolenici conjugati care de fapt sunt grasimi ce contribuie la arderea caloriilor. Totodata, lactatele sunt bogate in calciu si limiteaza asimilarea grasimilor.
Pestele gras. Macroul, sardinele, somonul si heringul sunt unii dintre cei mai bogati pesti in acizi Omega 3. Acest acid gras scade producerea de celule adipoase. Totodata, acesti pesti au foarte putine calorii, in jur de 200 la 100 de grame, asa ca pot fi consumati cu incredere.
Carnea de vita. Muschiul de vita in special are un continut scazut de calorii si facilizteaza arderea grasimilor , suprimand senzatia de foame.
Ardeiul iute. Ardeiul iute contine capsaicina, substanta care accelereaza metabolismul timp de trei ore dupa fiecare masa. De altfel, el contribuie la imbunatatirea digestiei prin digerarea altor alimente.
Continuarea pe Lyla.ro