EXIT POLL
CURSCIRA
AVANGARDE
INSOMAR
CIOLACU MARCEL
25
.00
%
25
.00
%
SIMION GEORGE
15
.00
%
14
.10
%
CIUCĂ NICOLAE
14
.00
%
13
.00
%
LASCONI ELENA
18
.00
%
18
.10
%
GEOANĂ MIRCEA
5
.00
%
5
.50
%
KELEMEN HUNOR
4
.00
%
4
.60
%
GEORGESCU CĂLIN
16
.00
%
16
.00
%
Antena 3 CNN Life Aceste alimente combat răceala. Consumă-le și tu!

Aceste alimente combat răceala. Consumă-le și tu!

<1 minut de citit Publicat la 18:24 24 Apr 2018 Modificat la 18:24 24 Apr 2018
o_1cbs421pduqk1mjhgtppld1qub8.jpg
Foto: Pixabay.com

Răceala este o infecție respiratorie cauzată de peste 200 de viruși, iar organismul devine vulnerabil când sistemul imunitar este slăbit, permițându-i astfel virusului să se instaleze.

Astfel, una dintre cele mai bune surse de vitamina C este ardeiul gras galben. Acesta poate ameliora simptomele răcelii și gripei. De asemenea, ciupercile care sunt bogate în vitaminele B, trebuiesc consumate deoarece acestea luptă împotriva infecțiilor.

Conform clickpentrufemei.ro, include în alimentația zilnică fructele citrice deoarece ajută să menții sistemul imunitar puternic.

×
x close