Antena 3 CNN Life Acest aliment îi face pe bărbați mai atrăgători pentru femei

Acest aliment îi face pe bărbați mai atrăgători pentru femei

o_1bb18889guur1ddp1qal5jqug8.jpg
foto: Pixabay.com
12 Mar 2017   •   14:35

Țelina are o mulțime de beneficii pentru sănătate, cunoscute deja de zeci de ani.

Noi studii arată, însă, încă un efect surprinzător despre care nu existau date concrete până acum. Se pare că țelina te face mai atrăgător pentru partener, scrie briefnews.eu.

''Când consumi țelină sunt eliberate anumite molecule în organism care determină corpul să transmită un parfum care te face mai atrăgător pentru cei de sex opus'', a explicat cercetătorul Alan Hirsch.

Indiferent de noile descoperiri,o salata de telina cruda, rasa pe razatoarea mare amestecata cu cateva frunze taiate de patrunjel si un pic de ulei, are rol in reglarea hormonilor la ambele sexe.

La femei mareste timpul de fertilitate, remediu la frigiditate, iar la barbati indeparteaza impotenta, telina este afrodisiacul gradinii. Binenteles, nu doar o salata de telina, asigura aceste lucruri, ci un consum des de suc sau de salata cruda. Anemia este o boala care poate fi tratata consumand suc de telina. Aportul de fier este atat de mare incat, daca timp de o saptamana, o masa contine telina zilnic, revine culoarea in obraji, dand o pofta de mancare si de viata, care insufla doar buna dispozitie!

Relativ recent s-a descoperit ca telina opreste dezvoltarea celulelor maligne ale cancerului de colon si stomac. Dintre componentele sale vitamine si minerale, amintesc B 17- aflata si in gutui, omoara celulele canceroase.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close