Antena 3 CNN Life A postat poze de la logodnă pe contul de socializare și toată lumea a început să râdă de ea pentru felul cum arată: ”Ești un munte de grăsime, o să îl omori”

A postat poze de la logodnă pe contul de socializare și toată lumea a început să râdă de ea pentru felul cum arată: ”Ești un munte de grăsime, o să îl omori”

o_1b7njvl45vhgu401utj1pu818da.jpg
30 Ian 2017   •   14:01

Mzznaki Tetteh este o asistenta din Gana, iar logodnicul ei este extrem de indragostit de ea. Recent, cei doi si-au postat pe conturile de socializare cateva fotografii de la logodna. Unii s-au bucurat pentru evenimentul fericit din viata lor, insa altii au fost dezgustati cand i-au vazut.

Majoritatea comentariilor rautacioase au fost la adresa femeii, dar si la adresa viitorului sot. Unii au inceput chiar sa preia pozele si sa le puna pe Twitter ca o gluma, noteaza kanald.ro.

Dupa toate cele intamplate, cuplul nu s-a dat batut si si-a vazut mai departe de pregatirile pentru nunta fara sa dea prea mare importanta rautaciosilor care au ras de ei. Efectul a fost unul pozitiv deoarece tot mai multa lume a inceput sa le ia partea si chiar au primit comentarii de incurajare sa nu se lase deznadajduiti.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close