Antena 3 CNN Life A găsit un borcan în grădina casei în care stătea cu chirie și s-a grăbit să îl desfacă. Surpriza pe care a avut-o când s-a uitat în el

A găsit un borcan în grădina casei în care stătea cu chirie și s-a grăbit să îl desfacă. Surpriza pe care a avut-o când s-a uitat în el

sqfqegw.jpg
13 Sep 2016   •   10:00

Un bărbat din Costa Rica a găsit un borcan acoperit de pământ în timp ce avea grijă de grădina de la casa în care acesta locuia în chirie.

În timp ce îngrijea plantele din grădina casei închiriate, în care se mutase recent, un bărbat din Costa Rica a descoperit un recipient de sticlă, sigilat, de dimensiunile unui borcan obișnuit, întâlnit în orice bucătărie, potrivit kanald.ro.

Omul credea că inăuntru ori avea să fie ceva bani sau valoros material, ori ceva dubios, cum ar fi drogurile. 

După ce a deschis borcanul și a văzut că la suprafață se afla o fotografie a proprietarei actuale a casei, a anunțat-o pe aceasta. De asemenea, sub fotografie mai era și o hârtie pe care erau scrise câteva cuvinte.

Proprietara credea că textul era un blestem adresat ei așa că a dat foc obiectelor găsite și apoi a stropit cu apă sfințită cenușa rămasă.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close