Antena 3 CNN Life A acceptat fără să stea pe gânduri cererea de prietenie pe Facebook a unui străin. Când bărbatul a intrat în vorbă cu ea, tânăra a început să plângă - era ireal ce se întâmpla

A acceptat fără să stea pe gânduri cererea de prietenie pe Facebook a unui străin. Când bărbatul a intrat în vorbă cu ea, tânăra a început să plângă - era ireal ce se întâmpla

o_1bchpgrbsmc66s2ti35rdrdk8.jpeg
31 Mar 2017   •   12:01

Emily Demello este o adolescentă din Canada care a fost într-o vacanță în Canada cu două dintre prietenele ei.

Emily era pasionată de fotografie, astfel că, pe tot parcursul sejurului, a rămas nedespărţită de aparatul foto. În timp ce îşi făcea un selfie un apă, un val imens a dărâmat-o, iar tânăra a scăpat camera în mare. Nu şi-a mai recuperat aparatul.

La un an distanţă, surpriză. Un străin a contactat-o pe Facebook, iar ea i-a acceptat prietenia. Bărbatul i-a spus că e scafandru şi că i-a găsit aparatul foto în apă.

A ştiut numele tinerei după biletul de avion, care fusese şi el fotografiat de Emily şi păstrat în cardul de memorie. Cei doi s-au întâlnit, iar adolescenta şi-a recuperat fotografiile. Camera foto era distrusă, dar cardul de memorie, cu peste 100 de poze în el, rămăsese intact.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close