Antena 3 CNN Life 3 bijuterii inspirate din Game Of Thrones care fac FURORI in Romania

3 bijuterii inspirate din Game Of Thrones care fac FURORI in Romania

o_1blbpj7kfg1u9bk1jsh19oq1n588.jpg
19 Iul 2017   •   11:18

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) este unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, care se bucura de un public numeros, la nivel mondial. Pe langa povestea fascinanta si locatiile deosebite in care se filmeaza acest serial, lucrurile care atrag atentia telespectatorilor, de la un episod la altul, sunt bijuteriile inedite ale personajelor feminine. Fie ca vorbim despre Cersei Lannister si Daenerys Targaryen, fie ca ne referim la Sansa Stark, estetica propusa in celebrul serial a facut furori in randul doamnelor, accesoriile purtate de actrite devenind un simbol pentru toate fanele.

Daca iti doresti sa adopti un stil vestimentar similar cu al acestora, trebuie sa stii care sunt bijuteriile esentiale, ce nu pot lispi din garderoba niciunei fane Game of Thrones.

Iata cum poti adopta estetica personajelor feminine din Game of Thrones:

  • Coliere purtate de Cersei Lannister si Daenerys Targaryen

 

Colierele pe care le poarta Cersei Lannister si Daenerys Targaryen in Game of Thrones au fost create pentru a simboliza puterea si curajul acestora. De-a lungul celor sase sezoane, difuzate pana acum, acestea au purtat diferite coliere inspirate atat de tematica serialului, cat si de spiritul celor doua personaje. Daca iti doresti sa adopti stilul lor estetic, poti alege din gama variata de coliere de la Meli Melo, pe cel care iti inspira cel mai mult personalitatea protagonistei preferate. De exemplu, poti opta pentru un colier auriu cu tablite metalice sau cu inscriptii, pentru a reproduce stilul stapanei Celor Sapte Regate sau pentru un choker negru, pentru a semana cu Mama Dragonilor. De asemenea, iti poti achizitiona si pandantivul cu cel mai celebru simbol al serialului: Copacul Vietii.

  • Bratari purtate de Khaleesi

Printre bijuteriile care au facut senzatie in acest serial se numara si bratarile prezentate de personajele controversate. Cele mai apreciate bratari sunt cele pe care le regasim in estetica personajului Daenerys Targaryen (Khaleesi), devenita deja o referinta, din punct de vedere stilistic, pentru multe doamne si domnisoare din intreaga lume. Pentru a putea reproduce stilul vestimentar al acesteia, vei avea nevoie atat de bratari metalice fixe, cat si de accesorii care se poarta in partea superioara a bratelor. Fara indoiala, cu aceste doua piese vei reusi sa reproduci estetica celui mai atractiv personaj din Game of Thrones.

  •  Accesorii pentru par purtate de Sansa Stark

La acest capitol, cea mai admirata este, de departe, Sansa Stark, unul dintre cele mai sensibile personaje ale acestui serial. Desi a fost pusa la grele incercari, Sansa a reusit sa le depaseasca pe toate, cu capul sus. Tocmai de aceea, coronitele si accesoriile pentru par pe care le poarta sunt, mai degraba, un simbol al vointei. Daca esti o admiratoare a acestei estetici, iti poti achizitiona fie bentite cu aplicatii pretioase, fie coronite cu pietre, pentru a reproduce, cat mai fidel, stilul acestui personaj.

Asadar, cu putina inspiratie si cu o doza de imaginatie, poti reproduce stilul vestimentar al celor mai indragite personaje din serialul Game of Thrones si, in mod cert, vei starni admiratie oriunde vei merge.

Articol publicitar

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close