Antena 3 CNN International News A fost declarată o nouă stare de asediu în Kiev: ”Toți civilii aflați pe stradă vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj”

A fost declarată o nouă stare de asediu în Kiev: ”Toți civilii aflați pe stradă vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj”

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, impune de sâmbătă seara o nouă stare de asediu în oraș. Aceasta va fi în vigoare de sâmbătă de la ora 17:00 până duminică la 8 dimineața.

Kiev stare asediu
A fost declarată o nouă stare de asediu în Kiev: ”Toți civilii aflați pe stradă vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj” Sursa foto: Twiter/ Kasasa ronald
de Cerasela Stafie    |    26 Feb 2022   •   14:26

Edilul a transmis că noile măsuri au fost impuse ”pentru apărarea mai eficientă a capitalei și securitatea locuitorilor acesteia”.

”Toți civilii aflați pe stradă în timpul stării de asediu vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj și recunoaștere ale inamicului. Vă rugăm să tratați situația cu înțelegere și să nu ieșiți afară”, au transmis autoritățile.

Se dau lupte grele la Kiev. Sâmbătă de diminiață au apărut imagini cu blocuri bombardate, în vestul orașului.

Pereții exteriori ai clădirilor au fost complet distruși pentru mai multe apartamente. Ulterior, președintele Volodimir Zelenski distribuit mai multe informații pe rețelele de socializare.

Liderul ucrainian a precizat că forțele țării sale au reușit să apere orașul cu succes. Totodată, el a transmis că nu vor coborî armele și le-a cerut oamenilor să fie atenți la dezinformare.

×
Citește mai multe din International News
» Vezi toate știrile din International News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close