Antena 3 CNN Horoscop Portalul 888 din 8 august 2024. Ce energie și schimbări aduce Portalul Leului din perspectiva numerologică: este ziua eliberării karmei

Portalul 888 din 8 august 2024. Ce energie și schimbări aduce Portalul Leului din perspectiva numerologică: este ziua eliberării karmei

cifre 888
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2024   •   00:09

Portalul Leului își va atinge puterea maximă pe 8.8.2024, aducând stelele împreună într-o aliniere cosmică plină de magie și manifestare, spun astrologii și numerologii. Aceștia ne recomandă activități care ne ajută să fim în armonie cu sinele nostru autentic și să eliberăm energiile negative acumulate în corp.

În acest an, data de 8 august va fi infuzată cu frecvența energetică puternică 888. Astfel în data de 8.8.2024 va fi unul dintre cele mai puternice, dacă nu cel mai puternic Portal al Leului din timpul vieții noastre.

Numărul 8 se repetă de 3 ori pe data de 8.8.2024, pentru că și anul 2024 este sub vibrația 8. Portalul 88 este de regulă foarte puternic. Acum, fiind 3 de 8 in loc de 2 de 8 energia zilei este cu atât mai mult amplificată.

Acest Portal al Leului este considerat și un nou început, reprezentând începutul noului an galactic. De asemenea, în această perioadă, și Sirius, soarele nostru spiritua, se întâlnește cu soarele fizic.

Energia și semnificația cifrei 8 - vibrația anului 2024

8 este un simbol foarte puternic, de putere sociala, statut, putere personala, prosperitate, iubire necondiționată. Este și simbolul justiției, al karmei.

Avem acest aspect al anului 2024, care este an pur feminin, având în el toate cele 4 cifre feminine (2,4,6,8) și doar cifre feminine. Și energia universala a anului 2024 este tot 8, de asta se spune că este an justițiar, karmic. Practic el aduce la suprafață karma pe care o avem de curățat.

Un aspect important este că se face mutarea energetică, oficial, de la energia masculină la energia feminină. Adică am avut mileniul cu 1 în care energia masculină a fost la putere, acum trăim în mileniul 2000, în care energia feminină vine la putere. Și acest an 24 din anii 2000 este anul în care se produce schimbarea.

Ce semnificație are 8.8.8 în numerologie

888 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, permițându-ne să luăm această energie Sirius și să o infuzăm în chiar miezul ființei noastre. De asemenea, putem debloca și actualiza memoria celulelor noastre, permițându-ne să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în viața noastră.

Portalul Leului este un eveniment astrologic în care Steaua Sirius, constelația Centura lui Orion și Planeta Pământ sunt în aliniere perfectă. Acesta se deschide pe 26 iulie și atinge apogeul pe 8 august.

Portalul Leului 888 este deschiderea unei porți galactice care furnizează energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să renaștem energia spiritului nostru și energia spiritului Mamei Pământ.

Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrele energetice, a ne inspira noi idei, a ne crește conștiința, a ne manifesta și a ne spori capacitatea de a primi descărcări psihice.

Ce este recomandat să facem pe 8.8.2024

În cea mai importanta zi a acestui portal, toți vom culege și vom beneficia de puterea acestui portal în funcție de cât am lucrat cu noi până acum și cât ne asumăm puterea noastră cu responsabilitate și iubire față de toți oamenii de pe planetă.

8 este și simbolul infinitului și ne aduce multe chei de activare.

Numerologii si astrologii recomandă activități care ne ajută să fim în armonie cu sinele nostru autentic și să eliberăm energiile negative acumulate în corp: meditație, rugăciune, journaling, exerciții de respirație, masaj de relaxare, băi luni cu sare, plimbări în natură.

×
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close