Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile a căror viață se prăbușește în perioada următoare. Aveți mare grijă!

HOROSCOP. Zodiile a căror viață se prăbușește în perioada următoare. Aveți mare grijă!

HOROSCOP. Zodiile a căror viață se prăbușește în perioada următoare. Aveți mare grijă!
Foto: Pixabay.com
02 Noi 2018   •   01:36

HOROSCOP Fie că tu ai avut inițiativa despărțirii, fie că el te-a părăsit, niciodată nu va fi ușor. După atâta timp în care ai împărțit viața la doi, este greu să te trezești deodată singură.

HOROSCOP Dacă unii privesc despărțirea ca pe un nou început și își găsesc mai ușor puterea pentru a trece prin această etapă dificilă, pentru alții acest moment este cu adevărat o grea încercare. Trebuie să știi că și acest capitol este puternic influențat de astre.

HOROSCOP Iată care sunt zodiile care fac cu greu față unei despărțiri. Văd doar negru în fața ochilor și li se pare că le-a căzut cerul în cap. Tu ești printre ei?

HOROSCOP Capricorn

Pentru un Capricorn, imaginea înseamnă totul atunci când se pune problema unei despărţiri. Nu îi place să îşi exprime sentimentele, aşadar chiar dacă pare că e în regulă, el e, de fapt, distrus în interior. Faptul că nu spune ce simte este un mod foarte nesănătos de a acţiona.  

HOROSCOP Berbec

Un Berbec va trata o despărţire ca pe un joc. El e foarte competitiv şi va face tot ce poate pentru a ieşi câştigător în toate treaba asta, indiferent ce ar înseamn acest lucru.  

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Taurul este foarte sensibil şi pasional atunci când vine vorba de relaţii. Are o personalitate intensă şi când trece printr-o despărţire, nu face faţă prea bine.  

Mai multe, pe Clickpentrufemei.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close