Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 22-29 iunie, cu Camelia Pătraşcanu. Sunt anunţate schimbări majore pentru patru zodii

Horoscop săptămâna 22-29 iunie, cu Camelia Pătraşcanu. Sunt anunţate schimbări majore pentru patru zodii

Urmează o săptămână care, din punct de vedere astral, ne aduce forţă, putere, mobilizare şi implicare, a anunţat Camelia Pătraşcanu, duminică, la Antena 3.

o_1ebaos34l1lk7l5sm3116qn140bb.jpg
de Denisa Nedelcu    |    21 Iun 2020   •   09:32

Astrologul a prezentat horoscopul pentru săptămâna 22-29 iunie 2020, valabil pentru fiecare zodie. Patru zodii vor fi norocoase şi au parte de schimbări majore săptămâna viitoare.

Iată, mai jos, previziunile astrologice făcute de Camelia Pătraşcanu.

 

Berbec - din primele zile ale săptămânii sunt plini de energie, sunt vocali, mobilizează pe toată lumea. La mijlocul săptămânii e bine să fie disciplinaţi şi harnici.

Taur - săptămâna aduce întâlniri importante, cu persoane la care nu au acces tot timpul. În prima parte a săptămânii au nevoie de sprijin, idei. Apoi, e bine să vadă ce paşi fac mai departe.

Gemeni - fac calcule financare luni, au de rezolvat o situaţie, iar miercuri şi joi au multe întâlniri. Toate întâlnirile şi problemele ţin de sănătate sau afaceri. Pot primi sprijin, soluţii la aceste probleme.

Rac - au multă emoţie legată de tot ce au de rezolvat. Se schimbă modalitatea de a obţine banii. Poate ar fi bine să se inspire şi de la alte persoane, au nevoie de modele. Au şi multe întâlniri, mai ales în a doua jumătate a săptămânii.

Leu - săptămâna îi pune în centrul atenţiei. Ţin cont de valorile lor în toate acţiunile pe care le întreprind, iar marţi şi miercuri, e posibil să fie mai puţin cooperanţi. În a doua jumătate a săptămânii, sunt practici, inspiraţi, îşi ştiu interesul.

Fecioară - pot face noi cunoştinţe, întâlnesc prieteni, au întâniri fructuoase şi află informaţii, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Toată săptămâna sunt concentraţi la relaţii.

Balanţă - încep săptămâna în forţă, cu autoritate, se mobilizează foarte bine şi îi mobilizează şi pe ceilalţi. În a doua jumătate a săptămânii, îşi încarcă bateriile.

Scorpion - săptămâna aduce foarte mult autoritarism, îşi impun punctul de vedere, poate pun presiune pe ceilalţi. În a doua jumătate a săptămânii, devin mai prietenoşi, ascultă şi doleanţele celor din jur.

Săgetător - săptămâna aduce autoritate, le este testată experienţa profesională. Sunt foarte apreciaţi la locul de muncă, şi pentru moralitatea lor, dar şi pentru ansamblul pe care îl văd şi care scapă altora din vedere. Ei ştiu să pună elementele puzzle-ului la un loc.

Capricorn - săptămâna aduce mai multă preocupare sau o colaborare cu persoane de la locul de muncă. Trebuie să ştie să aprecieze valoarea celor din jur. Au dezbateri, negocieri cu autorităţile sau cu colaboratorii, dar trebuie să respecte reguli, legi. E bine să se consulte cu un specialist în drept în a doua jumătate a săptămânii.

Vărsător - săptămâna aduce popularitate, sunt în centrul atenţiei, au rezultate foarte bune toată săptămâna, dar joi şi vineri au nevoie de sfatul unui specialist. E bine să ia decizii cu judecată.

Peşti - îşi pun ideile în practică, văd înaintea altora, simt cum evoluează lucrurile. Flerul îi poate mobiliza să facă alte alegeri decât până acum. Simţul lor este de a ocroti şi a ajuta. Sunt apreciaţi joi.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Viktor Orban îl vizitează pe Putin, după ce Ungaria a preluat președinția UE
x close