Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP până la sfârșitul săptămânii cu Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu. Taurii au de muncit serios, Racii au o săptămână mai grea

HOROSCOP până la sfârșitul săptămânii cu Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu. Taurii au de muncit serios, Racii au o săptămână mai grea

HOROSCOP până la sfârșitul săptămânii cu Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu. Taurii au de muncit serios, Racii au o săptămână mai grea
25 Sep 2019   •   11:52

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu și numerologul Mihai Voropchievici au prezentat la Antena 3 previziunile astrelor și ale runelor pentru această săptămână. 

HOROSCOP BERBEC - Berbecii au scrupule, sunt foarte meticulosi și acordă o atenție specială la felul în care comunică. Pot avea parte de o experiență a cărei reacție ar fi bine să fie ambalată cu tact și diplomație.  O nouă etapă poate începe în viața lor.

HOROSCOP TAUR - Taurii au parte de multă muncă și îți dedică toată energía și atenția asupra acestui aspect. Cu siguranță au un proiect important în responsabilitatea lor. Miercuri, joi și vineri au idei creative, idei inovative.  Se gândesc si în weekend la treabă.

HOROSCOP GEMENI - Gemenii pendulează între familie, axare pe propria persoană, sănătatea și distracție, prieteni și expriențe inedite. Gemenii se pot bucura de energia lor și pot găsi un hobby, o pasiune în muncă, ceva care îi pasionează la modul real.  

HOROSCOP RAC - Racii au parte de o săptămână tensionată și poate din aeastă cauză pot deveni foarte sensibili. Debutul săpămânii îi poate face un pic prea sensibili și îi poate determina să analizeze lucrurile prea în amănunt. Totul e exagerat. Sunt usor de jignit de rănit și meteosensibili.

Mai multe, aici!

Iată ce i-au spus runele lui Mihai Voropchievici.

HOROSCOP BERBEC - Dau lovitură. Se produce un salt rapid calitativ în existența lor.

HOROSCOP TAUR -  Trebuie să schimbe modalitatea de acționa și să abordeze altfel problemele.

HOROSCOP GEMENI - O săptămână de protecție totală. Pot face lucruri bune.

HOROSCOP RAC - Are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să aibă putere să depășească totul. Trebuie să doarmă mai mult și să mănânce.

Mai multe, aici. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close