Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Gemenii ar putea fi propulsați într-o poziție înaltă

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Gemenii ar putea fi propulsați într-o poziție înaltă

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Gemenii ar putea fi propulsați într-o poziție înaltă
Foto: pixabay.com
01 Noi 2019   •   16:09

În horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2019 precumpănesc oportunități în domeniul social și cel profesional, și o viață sentimentală eliberată de orice tip de dubii, îndoieli, mai ales că este direcționată spre o veritabilă comuniune din cuplu.

Viața publică îți este prielnică, și niște merite ce ți-au fost până acum negate tind să-ți fie recunoscute și să te "teleporteze" într-o poziție înaltă. Nu mai ești dispus să te implici în dueluri neproductive, preferând, mai degrabă, să îngropi securea războiului cu oameni ce păreau mai mereu să ți se opună întreprinderilor tale esențiale, să îți dezvălui niște modalități de a ajunge la un compromis cu ei.

Ai posibilitatea să îți pui bazele unor relații cu persoane autoritare, dinamice, influente, ce pot avea un cuvânt greu de spus în parcursul destinului tău viitor!

Sub efluviile Lunii pline răsărite în data de 12 noiembrie 2019 în Taur, îți dorești să te plasezi cumva în culisele existenței, dar acest lucru nu pare să-ți fie posibil având în vedere că trebuie să pui capăt unor situații explozive din relațiile cu alții. Poți fi sufletul unei petreceri însă, uneori, pari să te simți izolat în mijlocul unei mulțimi care nu este deloc pe aceeași lungime de undă ca și tine. Rezervă-ți mai mult timp pentru a-ți explora visele cele mai arzătoare și nu-ți face griji în privința felului cum gândesc unele persoane despre tine!

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close