Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iunie 2020. Taurii au ocazia să-și înfrunte o mare temere

Horoscop iunie 2020. Taurii au ocazia să-și înfrunte o mare temere

Horoscop iunie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie.

Horoscop iunie 2020. Taurii au ocazia să-și înfrunte o mare temere
Foto: Pixabay.com
01 Iun 2020   •   16:12

Orientările principale din horoscopul Taurului în luna iunie 2020 sunt necesitatea adoptării unei sporite flexibilități în sfera socială, având potențialul să-ți înlesnească o integrare fericită printre oameni, o activitate mentală alertă, febrilă, explorarea fertilă a lumii tale interioare, o viață amoroasă focalizată pe valori comune, dar și pe riscuri, și una financiară avantajoasă.

Grație sextilului dintre Mercur și Uranus din 5 iunie 2020 mintea îți strălucește prin ingeniozitate, originalitate, și poți zgâlțâi prejudecățile unor oameni prin ideile tale năstrușnice. Ești străbătut de o energie nervoasă intensă și-ți vine greu să stai locului prea mult timp.

Tot pe 5 iunie 2020, Luna plină din Săgetător te inspiră să-ți înfrunți temerile. Dacă eviți de ceva vreme o situație neplăcută, ia-ți inima în dinți și abordeaz-o frontal. Printr-o atitudine fermă ai putința să-ți transformi neliniștea în seninătate, pesimismul în optimism.

În a doua parte a lunii, viața ta socială este învălmășită de numeroase fluxuri și refluxuri. Are loc o reconfigurare subtilă dar hotărâtoare a lumii din jurul tău, așa că este necesar să fii cât mai adaptabil și să-ți pui la treabă simțul diplomatic.  

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close