Antena 3 CNN Horoscop Horoscop complet februarie 2021. Cad bani din cer pentru una dintre zodii - nativii care își schimbă radical viața

Horoscop complet februarie 2021. Cad bani din cer pentru una dintre zodii - nativii care își schimbă radical viața

Luna februarie le aduce nativilor din zodia Gemeni o nouă relație, care s-ar putea finaliza chiar cu o căsătorie. Din punct de vedere financiar, Săgetătorii se află printre răsfățații astrelor în această lună.

Horoscop complet februarie 2021. Cad bani din cer pentru una dintre zodii - nativii care își schimbă radical viața
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   08:31

HOROSCOP BERBEC FEBRUARIE 2021

Ești gata să-i oferi partenerului toată dragostea ta. Vei face tot ce îți stă în putere, și chiar mai mult, pentru a da viață celor mai fanteziste vise pe care le ai astăzi. Și profesional te bucuri de suficientă armonie, potrivit techasli.com.

Vei ști să compensezi acolo unde poate nu stăpâneti situația foarte bine și te vei concentra, în același timp, pe zonele unde îți poți folosi abilitățile unice. Din fericire, ai suficientă energie, mai ales pentru lucrurile de care ești cu adevărat interesat.

HOROSCOP TAUR FEBRUARIE 2021

Simți nevoia de noi provocări. Cei singuri vor simți o satisfacție că nu au pe cineva lângă ei, deși acest lucru nu îi face cu nimic superiori celor care au stat deja în fața altarului. Atenție la modul în care tratați cu cei care vor să se erijeze în moraliști. Va trebui să le arătați că nu vă pasă și să să-i trimiteți la plimbare. Vești bune pentru cei care au probleme de sănătate și așteaptă rezultatul unei intervenții chirurgicale sau pur și simplu rezultatul unor analize medicale.

HOROSCOP GEMENI FEBRUARIE 2021

Vei căuta în mod inteligent echilibrul interior și vei oferi ce ai mai bun celor dragi. Dacă ești singur, deschide ochii: cineva pe care abia îl cunoști sau poate chiar un străin ar putea deveni acea iubire la care tânjești. Începând de vineri, Venus intră în Pești și aduce recunoaștere la job. Vei simți că a sosit momentul să arăți lumii de ce ești în stare și să mergi înainte. La capitolul sănătate totul va fi bine în a această lună, deși ai putea să iesi măsuri să nu devii prea surescitat.

HOROSCOP RAC FEBRUARIE 2021

Starea ta de spirit va fi destul de nestatornică în următoarele săptămâni. Perioadele în care vei deborda de farmec și romantism vor alterna cu zile mai complicate, în care discuțiile cu partenerul vor fi în impas. Ai grijă să nu lași pe nimeni să încerce să te depăteze de visele tale: întotdeauna e un moment bun să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Luna aceasta vei fi puțin mai lacom.

HOROSCOP LEU FEBRUARIE 2021

Din păcate, urmează o periodă cu discuții contradictorii și chiar despărțiri. Vestea bună este că la sfârșitul lunii vine împăcarea. Cei singuri se pot bucura de întâlniri intime fără obligație. Pe de altă, nu îți va conveni deloc să primești ordine sau indicații, fie și când acestea vin de la oameni cu putere. Vei fi rebel, dornic de libertate și de a-ți conduce propriile proiecte. Atenție, totuși să nu uiți de diplomație. Vei continua să ai multă putere regenerativă care te va ajuta să-ți vindeci mai rapid rănile sau chiar bolile.

HOROSCOP FECIOARA FEBRUARIE 2021 

Iubirea ta de sine va fi exacerbată în această lună și va trebui să-ți dai silința să ții acest aspect sub contol. E o perioadă bună investițiilor, chiar dacă intuiția ta nu va fi mereu perfectă și vei mai fi ghidat de oameni cu mai multe cunoștințe decât tine. Călătoriile te vor ajuta să îți goleștii mintea de gânduri rele.

HOROSCOP BALANȚĂ FEBRUARIE 2021 

Luna februarie ar putea să vă lovească prin surprindere la capitolul sentimental. O atracție neașteptată vă va da pur și simplu pe spate. Atenție, însă: finalul poate fi și unul neașteptat, se poate lăsa cu o inimă frântă. În plan proferesional nu ar trebui să fie nicio problemă și asta datorită unui Mercur excelent care vă va oferi idei bune și vă va scoate în cale oportunități interesante, precum și o mare probabilitate de succes. Veți avea o minte limpede și veți putea cunoaște oameni interesanți.

HOROSCOP SCORPION FEBRUARIE 2021 

Ar putea urma zile cu tensiuni. Ceva ar putea să nu mai fie chiar ca înainte. Te vei lupta să-ți impui propriile tale idei în cuplu. Dacă aveți o afacere proprie, sunt posibile mici discuții în contradictoriu cu  partenerii sau asociații apropiați ai companiei, iar asta vă va epuiza energia. Nu vă permiteți să fiți conduși către înfrângere. Sănătatea este bună, dar va fi nevoie să-ți controlezi nervozitatea.

HOROSCOP SĂGETĂTOR FEBRUARIE 2021 

Pentru cei care sunt într-o relație va fi o lună excelentă pentru a redescoperi pasiunea și iubirea față partener. Cei singuri ar putea să-și pregătescă bagajele deoarece o călătorie îi va face să găsească o persoană cu care vor trăi o frumoasă poveste de dragoste. Iar finalul ar putea fi unul chiar fericit. La locul de muncă, aceasta lună îți va permite să-ți descoperi întregul potențial, iar la capitolul bani totul va fi excelent dacă nu vei arunca cu bani în stânga și-n dreapta. Și la capitolul sănătate totul va fi bine.

HOROSCOP CAPRICORN FEBRUARIE 2021 

Jupiter și Venus continuă să dea putere sentimentelor nativilor din zodia Săgetător care caută să întărească relațiile existente. Marte, pe de altă parte, îi va face și pe cei mai timizi să facă un pas în față. Pur și simplu visele se li vor îndeplini celor care vor îndrăzni să viseze.  Și la capitolul bani totul va merge ca pe roate. Finanțele vor crește cu ușurință, grație energiei pe care Jupiter o radiază în zona ta legată de bani. Aspecte bune și din punct de vedere al sănătății.

HOROSCOP VĂRSĂTOR FEBRUARIE 2021 

O lună prielnică pentru cei care caută dragoste. Cu toate acestea, unii Vărsători vor trebui să se înarmeze cu răbdare pentru a vedea ce nu merge bine în relația lor și pentru a putea clarifica lucrurile cât mai curând posibil. În ceea ce privește munca, luna februarie este ideală pentru a vă face noi contacte, pentru a învăța lucruri noi și pentru a crește. La capitolul sănătate ar putea apărea probeleme cum ar fi dureri musculare, dureri de cap și insomnii.

HOROSCOP PEȘTI FEBRUARIE 2021 

Generozitatea ta nu va avea limite și te vei comporta ca și când le datorezi totul celor dragi. Asta la va conveni de minune celor apropiați care vor căuta să profite. La locul de muncă ai putea fi antrenat într-un proiect solicitant. Te vei concentra asupra îndeplinirii sarcinilor și finalul va fi unul bun. Nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic așa că acordă-ți și perioade de odihnă pe parcursul acestei luni. Probabil vei avea nevoie de mai multe ore de odihnă decât de obicei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Salariul minim crește la 3.700 de lei. Câți bani primesc angajații, de azi
x close