Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce defecte ai, în funcție de zodie. Este adevărat?

HOROSCOP. Ce defecte ai, în funcție de zodie. Este adevărat?

o_1d39iahs117e0qsr17c13969e8.jpg
foto: Pexels.com
09 Feb 2019   •   18:45

Fiecare dintre noi avem diverse defecte de care devenim constienti si ne propunem, la un moment dat, sa le depasim pentru a deveni mai buni. Iata care sunt defectele tale in functie de zodie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Despre Berbeci se spune ca sunt ingamfati. Ei trebuie sa aiba intotdeauna ultimul cuvant si nu accepta parerea celorlalti. Plin de curaj si entuziasm, Berbecul are capacitatea de a initia multe proiecte, insa adesea isi pierde interesul la mijlocul drumului si nu are capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput. Faptul ca incearca sa le impuna celorlalti modul sau de gandire atrage multe antipatii.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Incapatanarea si comoditatea sunt marile defecte ale celor nascuti in zodia Taur. Se ataseaza de lucruri sau de oameni, devenind fixist si de o posesivitate bolnavicioasa. De asemenea, ii place sa acumuleze si are tendinta de a fi avar. Este foarte pretentios cu cei din jur, asteptand de la ei mult, nu accepta compromisuri si este dominat de prejudecati.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni se dovedeste a fi de multe ori o persoana pe care nu te poti baza, fiind prea schimbator in atitudini si prea indragostit de libertate. In plus, cei nascuti in aceasta zodie au tendinta de a-i manipula pe ceilalti prin intermediul cuvintelor, nefiind dispusi decat rareori sa isi arate sentimentele.

Continuarea, pe Elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close