Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Care este luna ta norocoasă din 2019 în funcție de zodie

HOROSCOP. Care este luna ta norocoasă din 2019 în funcție de zodie

o_1d56mlkv06e262v177n6o6lno8.jpeg
05 Mar 2019   •   12:34

În luna Martie a acestui an, taurii vor atinge apogeul în dragoste, scorpionii vor primi o promovare în luna Noiembrie iar cea mai arzătoare dorință a leilor se va materializa în luna Februarie. Află care este luna ta norocoasă din acest an și ce surprize ți-au pregătit planetele în funcție de zodie!

Berbec - August 2019

În luna August vei reuși să duci la bun sfârșit un proiect în care te-ai implicat foarte mult și la care încă lucrezi.Astrele sunt de partea ta, iar începând cu luna August vei avea o evoluție profesională fulminantă!Bucură-te de fiecare moment pentru că vei fi răsplătit/ă pentru toată împlicarea și munca pe care ai depus-o zi de zi!

Taur - Martie 2019

În luna Martie vei atinge apogeul în dragoste!Dacă ești deja într-o relație, aceasta se va închega mult mai mult și poate chiar vei trece într-o etapă mult mai profundă a acesteia, iar dacă ești singur/ă cu siguranță vei întâlni pe cineva special!Oricum ar fi, norocul în dragoste nu te va ocoli în luna Martie!

Gemeni - Aprilie 2019

Luna Aprilie vine cu vești foarte bune pentru tine din toate punctele de vedere!Dacă ești singur/ă îți vei găsi jumătatea, iar pe plan financiar vei sta destul de bine!Fie primești o mărire de salariu, fie vei câștiga o sumă frumușică de bani ori cineva din familie îți oferă un bun valoros!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Luna noroc
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close