Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor fi nefericite de Crăciun

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor fi nefericite de Crăciun

HOROSCOP Luna cadourilor aduce în general fericire şi armonie în sufletul fiecărui om. Din păcate însă, pentru unele zodii lucrurile nu vor sta la fel de bine. În loc să se bucure alături de clipele de bucurie alături de cei dragi, unii nativi vor avea parte de un Crăciun aşa cum nu şi-ar fi dorit. Iată care sunt ghinioniştii!

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor fi nefericite de Crăciun
16 Dec 2019   •   23:14

HOROSCOP Gemeni

Gemenii vor atrage doar energie negativă asupra lor, deoarece nu ştiu să lase grijile deoparte, măcar în vacanţă. Ce-i drept, nu au un final de an prea fericit, mai ale că situaţia la locul de muncă nu este una prea mulţumitoare, însă trebuie să înveţe să trăiască clipa şi să se bucure de moment. Pentru a putea simţi din plin bucuria Sărbătorilor, trebuie să preţuiască mai mult această ocazie de a sta mai mult cu cei dragi. Aşadar, mai bine şi-ar alunga gândurile urâte şi mai degrabă s-ar axa pe cadouri. Astfel, vor vedea că există o parte plină a paharului şi că pentru orice problemă este o soluţie.

HOROSCOP Scorpion

Scorpionii vor fi foarte melancolici de Crăciun. În loc să-i bucure, această sărbătoare îi va întrista profund. Îşi vor aminti de fosta relaţie, cu care au petrecut anul trecut în jurul bradului, lucru care îi va face să-şi dorească partenerii înapoi, chiar dacă sunt conştienţi că nu ar fi o idee bună. Pentru a simţi spiritul sărbătorilor, trebuie să fie înconjuraţi de prieteni şi de familie, cât să nu se simtă singuri.

HOROSCOP Continuarea pe spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close