Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii discută cu o persoană pe care o manipulează, Capricornii vizitează locuri cu încărctură spirituală

Horoscop 9 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii discută cu o persoană pe care o manipulează, Capricornii vizitează locuri cu încărctură spirituală

Horoscop 9 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii discută cu o persoană pe care o manipulează, Capricornii vizitează locuri cu încărctură spirituală
09 Noi 2018   •   09:40

HOROSCOP. Expansiune sufletească, dar și intelectuală, unii se gândesc la călătorii, alții la bibliotecă, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - Au nevoie de niște sfaturi pe care le caută la niște persoane foarte documentate.
HOROSCOP. Taur - Niște rezolvări de natură materială sau financiară, își dau seama care este capcana în care erau cât pe ce să pice și pierdeau bani, dar câștigă prin isteție.
HOROSCOP. Gemeni - Discută cu o persoană pe care o manipulează sau se folosesc de toate atuurile ca să convingă persoana respectivă să facă cum vor ei.
HOROSCOP. Rac - Lucrează, factot felul de drumuri, dar este o zi în care rezolvă foarte multe treburi.
HOROSCOP. Leu - Se gândesc la iubire, discută mult despre ea, poate le-ar fi mai bine să discute și cu un prieten despre problemele lor.
HOROSCOP. Fecioară - E concentrată pe treburile pe care le au de terminat, unii se pregătesc de musafiri și sunt foarte buni amfitrioni.
HOROSCOP. Balanță - Vizite și drumuri, fie le organizează, fie plec astăzi. Trebuie să fie mai atenți la volan.
HOROSCOP. Scorpion - Sunt cu ochii pe pușculuță, fac ceva cheltuieli, poate cumpără niște cadouri sau rezolvă niște probleme administrative în casă.
HOROSCOP. Săgetător - Au chef de libertate, sunt foarte agitați și poate nu știu exact ce să facă. 
HOROSCOP. Capricorn - Vizitează locuri cu încărctură spirituală sau care îi ajută să își încarce gândurile. sufletul lor are nevoie de liniște.
HOROSCOP. Vărsător - Se distrează alături de prieteni, primesc niște propuneri un pic cam trăsnite, dar li se potrivesc.
HOROSCOP. Pești - Sunt foarte responsabili, le-ar sta foarte bine să organizeze o petrecere, pentru că atunci îmbină utlul cu plăcutul. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close