Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 NOIEMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele strălucesc, Vărsătorii au vizite sau drumuri de făcut

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele strălucesc, Vărsătorii au vizite sau drumuri de făcut

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele strălucesc, Vărsătorii au vizite sau drumuri de făcut
09 Noi 2019   •   09:10

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 9 noiembrie. Chef de joacă, astăzi, și de distracție, mai ales pentru cei care ies din localitate.

HOROSCOP  Berbec - Au o zi formidabilă și cu chef de călătorii. Dacă rămân în oraș fac niște lucruri inedite, au experiențe extraordinare și vești de la cineva de afară.

HOROSCOP  Taur - Relaxare. Ar trrebui să-și închidă telefoanele și să-și încarce bateriile. Au nevoie și de tandrețe.

HOROSCOP  Gemeni - Prietenii sunt azi subliniați astral - întâlniri, ieșiri în oraș. Le-ar prinde bine să primească niște invitații ca să schimbe puțin mediu.

HOROSCOP  Rac - Responsabilități. Poate nu e vorba de căminul sau de casa lor, ci de alții de care se ocupă. Sunt foarte eficienți, muncesc mult și le face și plăcere.

HOROSCOP  Leu - Chef de plecare sau deplasare, pentru unii doar mentală - se informează, citesc - pentru alții e vorba și de o deplasare georgrafică, călătoresc.

HOROSCOP  Fecioară - Sunt mai atente la partener. Au nevoie de el ca să se simtă bine. Relațiile sunt importante azi. Au discuții foarte bune cu cineva din familie, primesc sfaturi de viață.

HOROSCOP Balanță - Vor să strălucească, iar planetele le susțin. Așa că întâlnirile în care ele se afirmă  mai mult sunt minunate și ideal ar fi să iasă undeva.

HOROSCOP  Scorpion - Au parte de muncă. Au idei, sunt inspirați și chiar dacă au ieșit undeva mintea le funcționează în această direcție.

HOROSCOP  Săgetător - Distracție și cadouri. Bagă mâna în buzunar pentru a mulțumi pe cineva.

HOROSCOP  Capricorn - Tihnă în casă și familie. E bine să se gândescă și la sănătatea lor.

HOROSCOP  Vărsător - Vărsătorii sunt pe drumuri. Fie fac vizite, fie aprovizionează. Ziua e destul de agitată, dar lor le place așa și le iese bine tot ceea ce fac.

HOROSCOP  Pești - Bani și cheltuieli. Au tendința să fie foarte generoși și să cheltuiască compulsiv. Atenție mai mare la bani!

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Salariul minim crește la 3.700 de lei. Câți bani primesc angajații, de azi
x close