Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 iulie. Gemenii se comportă ciudat. Racii trec printr-o perioadă grea

HOROSCOP 9 iulie. Gemenii se comportă ciudat. Racii trec printr-o perioadă grea

HOROSCOP 9 iulie. Gemenii se comportă ciudat. Racii trec printr-o perioadă grea
08 Iul 2019   •   15:54

Horoscop Berbec. Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune în faţa tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi dă voie să te exprimi liber. Îţi reprimi ideile, sentimentele, gândurile, ceea ce nu te reprezintă! Tu eşti o fire puternică, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se află azi în faţa ta au un efect negativ asupra ta. Păcat să taci când ai avea ceva de spus sau să stai în banca ta lăsând pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, să iasă în faţă. Vorbeşte liber şi deschis! Dacă eşti convins că dreptatea e la tine, luptă pentru adevărul tău, dar nu te impune cu aceleaşi mijloace ca ale celui din faţa ta, deci nu-i reduce pe alţii la tăcere cu forţa.

 

Horoscop Taur. Azi ai putea scăpa de o mulţime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici încât să nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca să te mai descurci cu ele. Ocupă-te prioritar de aceste mărunţişuri care îşi aşteaptă rândul de ceva vreme, pentru că, după ce le vei şterge de pe listă, ai să descoperi dintr-o dată cât de liber eşti. Nu le mai amâna, ia-le pe toate la rând, pas cu pas, pentru că azi ai toate şansele să le rezolvi odată pentru totdeauna, ca apoi să te poţi ocupa şi de chestiuni cu adevărat importante.

 

Horoscop Gemeni. În interiorul tău e o furtună de trăiri şi de gânduri greu de controlat ce te face să te comporţi ciudat. Mulţi vor interpreta greşit atitudinea ta, pentru că, din cauza stresului, eşti mai tăcut, mai retras, mai pasiv, fără să faci nimic, ca să nu strici ceva. Mulţi vor spune că eşti slab, că e un semn de teamă sau de laşitate ceea ce afişezi tu, dar tu consideri că e mai înţelept să stai pe margine, fără să intervii, mai ales atunci când atmosfera e încărcată. Dacă ai spune ceva, ai putea tensiona şi mai mult lucrurile, ca atare încerci să te abţii cât poţi, să nu faci ceva nelalocul lui.

 

Horoscop Rac. Oboseala acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul într-o activitate în care ai nevoie de concentrare, de atenţie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate şi pentru că îţi lipseşte o motivaţie, ceva care să te împingă de la spate, fără să te tot plângi de una, de alta. Nici anturajul nu prea îţi este de folos, de parcă ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizaţi, de extenuaţi mental sau fizic, de dezinteresaţi de roadele finale ale acestei munci, şi cum nimeni nu reuşeşte să scape de această stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fă un efort să lupţi cu plictiseala!

 

Horoscop Leu. Cu cât stai şi chibzuieşti mai bine situaţia în care te afli, fără a te grăbi să dai un răspuns rapid, cu atât cresc şansele de a face cea mai bună alegere. Ar fi bine să îţi iei suficient timp de gândire, de analiză la rece, fără ca nimeni să te oblige să te grăbeşti să-ţi exprimi ultimul cuvânt, ca atare fă tot posibilul să treci în revistă problema pe toate planurile, până ce eşti sigur că nu ai scăpat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un răspuns definitiv, dar nu te grăbi. Mai pot apărea idei, informaţii sau soluţii mult mai bune decât cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close