Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt populari, iar Gemenii rezolvă o problemă financiară

Horoscop 7 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt populari, iar Gemenii rezolvă o problemă financiară

O zi uraniană, imaginație și îndrăzneală, chiar și în afaceri. Punem mâna pe bani, asta dacă punem în practică ideile originale. O zi formidabilă, dacă suntem implicați, ne lăsăm imaginația să lucreze și avem curajul unor soluții originale.

Horoscop 7 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt populari, iar Gemenii rezolvă o problemă financiară
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    07 Sep 2020   •   09:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - chiar și în fața șefilor își pot înfrunta superiorii, venind cu soluții care sunt extraordinar de eficiente.

HOROSCOP TAUR - sunt foarte centrați pe ei și nevoile lor, dar știu foarte bine ce au de făcut. Vești bune și de la superior, poate și din străinătate pe unde afacerile lor se plimbă.

HOROSCOP GEMENI - discreție, e bine să observe ce se întâmplă în jurul lor, poate lucrează la finalizarea unei etape, dar reușeșc să ducă lucrurile la bun sfârșit. O problemă financiară se rezolvă fără să se zbată pea mult. 

HOROSCOP RAC - Prietenii sunt importanți astăzi, o întâlnire surpriză, pot primi complimente sau niște informații care le confimă o prognoză. 

HOROSCOP LEU - autoritate sau autoritanism, vin cu idei originale și motivează toți colegii, până și șefii rămân uluiți. 

HOROSCOP FECIOARA - încântate de niște vești pe care le primesc sau niște schimbări la conducere, care le favorizează. Cineva le-a observat munca și rezultatele.

HOROSCOP BALANȚĂ - câștiguri prin alții. Discuții și cooperare bună în familie. 

HOROSCOP SCORPION - sunt populari, încântă pe cineva. În afaceri ideile sunt efervescente. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - muncă multă astăzi dar se transformă în energie și lucrează unde practica lor își spune cuvântul. Obțin rezultate.

HOROSCOP CAPRICORN - chef de  tandrețe sau divertisment astăzi, sunt cu gândul la persoanele iubite. Li se pot face o surpriză, un cadou care le încălzește inima. 

HOROSCOP VARSĂTOR - sunt mai discreți și e bine să nu se implice în activități pe care nu le stăpânesc, merg pe minima rezistență. Schimbări bune acasă. 

HOROSCOP PESTI - foarte vorbăreți, au multe idei, se inspiră de la persoane pe care le admiră pentru munca și rezultate lor. Drumuri cu scopul de a obține bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close