Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 octombrie. Racii simt fiori de iubire. Berbecii nu trebuie să pice tentațiilor

HOROSCOP 7 octombrie. Racii simt fiori de iubire. Berbecii nu trebuie să pice tentațiilor

HOROSCOP 7 octombrie. Racii simt fiori de iubire. Berbecii nu trebuie să pice tentațiilor
06 Oct 2019   •   15:59

Horoscop Berbec. Ai de partea ta adevărul şi te va însoţi pe tot parcursul până vei primi ceea ce ţi se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreaptă, pentru că numai corectitudinea te va ajuta să obţii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentaţii care vor încerca să-ţi distragă atenţia de la ce e bine, dar tu prefă-te că nu le vezi. Te vei felicita la final că ai rezistat oricărei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre câştiguri facile, spre căi mai uşoare. Nu le accepta, respinge-le din start şi mergi pe calea cea bună, chiar dacă e mai grea. Victoria va fi a ta în totalitate!

 

Horoscop Taur. Ceea ce eşti gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ – va da roade dintre cele mai bune în viitor, dar totul depinde de energia şi elanul cu care iei startul. Dă-i bătaie, aşadar, aprinde flacăra şi alimentează întruna cazanul cu lemne, pentru că te îndrepţi spre ceva foarte promiţător. Totul e să nu-ţi pierzi interesul şi entuziasmul de acum, ci fă în aşa fel încât să menţii mereu flacăra intensă până ajungi acolo unde ţi-ai propus. Poţi reuşi, ai toate resursele necesare, iar încrederea pe care o ai în ceea ce te aşteaptă la capăt te împinge să vâsleşti din ce în ce mai repede. Cât timp se menţine elanul la cote maxime, ţinta ta e din ce în ce mai aproape!

 

Horoscop Gemeni. Iubirea nu e însoţită doar de artificii și baloane, ci poate exista în viaţa ta şi prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag îţi poate demonstra cât de mult ţine la tine printr-un banal semn prin care îţi arată de fapt că-ţi poartă de grijă, că e preocupat de viaţa ta de zi cu zi, dacă te-ai îmbrăcat bine, dacă ai mâncat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciază-i grija, pentru că e mult mai preţioasă decât cine ştie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori. Puteţi trăi laolaltă şi cele mai nesemnificative gesturi de afecţiune: să mâncaţi din aceeaşi cratiţă sau să faceţi piaţa împreună. Tot iubire e şi asta!

 

Horoscop Rac. Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii. E o atitudine nouă la tine, pentru că tu nu eşti nici timid, nici inocent când vine vorba de amor, dar te comporţi ciudat de data aceasta! Cel care ţi-a furat inima are o asemenea influenţă asupra ta încât scoate la lumină o cu totul altă latură a personalităţii tale, una pe care nici tu nu ştiai că o ascunzi. Eşti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire şi afecţiune la maximum, dând dovadă de un dram de slăbiciune când vine vorba de iubire. Nu eşti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt şi de aceea mergi ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să greşeşti. Bucură-te de iubire, fără să-ţi mai faci atâtea griji!

 

Horoscop Leu. Chiar dacă în acest moment nu prea vezi atât de multe lucruri bune pe care să te poţi baza în plan financiar, chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră promiţătoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentări, nici spre panică. Ai încredere că toate se vor aranja perfect ca tu să scapi şi de greutăţi financiare şi de datoriile care te macină. Vinovată e atmosfera cam sumbră în care ai nimerit, de parcă ai atrage lângă tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la bancă şi care nu vorbesc decât despre asta. Nu-ţi compara situaţia materială cu a altora, nici dacă e în plus, nici dacă e în minus. Fiecare cu norocul lui!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close