Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 decembrie. Berbecii se afirmă. Gemenii au conflicte

HOROSCOP 4 decembrie. Berbecii se afirmă. Gemenii au conflicte

HOROSCOP 4 decembrie. Berbecii se afirmă. Gemenii au conflicte
Foto: Pixabay.com
03 Dec 2019   •   15:19

HOROSCOP Berbec, 4 decembrie

Creativitatea te definește azi și, prin urmare, descoperi o nouă pasiune, dar reușești să te ocupi și de o serie de activități mai vechi. În plus, ai șansa să te afirmi pe plan intelectual prin acumularea unor informații valoroase.

HOROSCOP Taur, 4 decembrie

Ai energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit responsabilitățile, însă nu reușești să te concentrezi. Încearcă să îți acorzi un moment de răgaz pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat.

HOROSCOP Gemeni, 4 decembrie

Apare un conflict cu un coleg de muncă, iar tensiune pe care o aduce această întâmplare te aruncă într-o zonă foarte sensibilă. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și, în general, în abilitățile tale.

HOROSCOP Rac, 4 decembrie

Primești vești bune pe plan financiar, cel mai probabil o sumă importantă de bani de la o rudă. Acest lucru reușește să mai elimine din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme cu gândul la problemele financiare.

HOROSCOP Leu, 4 decembrie

Intuiția este prezentă pe tot parcursul zilei și ar fi indicat să o asculți. Se anunță o zi productivă în care reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui și, astfel, câștigi mai multă încredere în propria persoană.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close