Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 noiembrie. Leii primesc vești bune despre muncă. Gemenii au parte de o zi agitată

HOROSCOP 30 noiembrie. Leii primesc vești bune despre muncă. Gemenii au parte de o zi agitată

HOROSCOP 30 noiembrie. Leii primesc vești bune despre muncă. Gemenii au parte de o zi agitată
Foto: Pixabay.com
29 Noi 2019   •   14:20

HOROSCOP Berbec, 30 noiembrie

Ziua de sâmbătă se anunță a fi una benefică studiului, dar și călătoriilor și timpului petrecut cu prietenii. Reușești să-ți organizezi programul astfel încât să ai parte de o zi productivă și, totuși, relaxantă.

HOROSCOP Taur, 30 noiembrie

Încerci să pui la punct unele planuri privind o afacere la care visezi de mult. O discuție cu un prieten apropiat te ajută să-ți pui gândurile în ordine și să îți dai seama dacă ești pe drumul cel bun.

HOROSCOP Gemeni, 30 noiembrie

Ai parte de o zi agitată. Vrei să faci o mulțime de lucruri, însă timpul nu este în favoarea ta. Încearcă să îți faci o listă de priorități și să te gândești mai mult la lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat.

HOROSCOP Rac, 30 noiembrie

Te concentrezi pe acumularea de informații. În ultimele zile te-ai gândit mult la ce vrei să faci pe viitor, iar azi ești determinat să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Începi prin a învăța.

HOROSCOP Leu, 30 noiembrie

Primești vești bune pe plan profesional. Acest moment te ajută să te hotărăști când vine vorba de niște investiții de care nu ai avut curajul să te apropi. Odată cu această veste vine și mai multă încredere în propria persoană.

HOROSCOP Fecioară, 30 noiembrie

Faci niște cheltuieli azi. Nu e neapărat vorba de lucruri de care ai nevoie, ci mai degrabă de lucruri care te ajută să fii puțin mai fericit. Ai curajul să îți permiți să faci fix ceea ce îți dorești.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close