Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt creative, Peștii au parte de popularitate

HOROSCOP 30 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt creative, Peștii au parte de popularitate

o_1dqth3dgcab211ve1bt1tn6j85b.jpg
30 Noi 2019   •   08:50

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 noiembrie. Transformări, astăzi, trecem printr-o alchimie. Exact ce spuneam că nu vom face niciodată sau nu vom înțelege s-ar putea să se întâmple și e mai bine așa. Semn de înțelepciune.

HOROSCOP Berbec - Berbecii au lucruri importante de rezolvat sau iau atitudine într-o problemă și cumva lucrurile se ordonează foarte frumos, dacă se implică.

HOROSCOP Taur - Au chef de plimbări. Poate ajung într-un loc pe care îl cunosc foarte bine și știu sigur că se simt foarte bine. Relaxare.

HOROSCOP Gemeni - Colaborare partenerială. Lucrurile ies bine sau poate mai puțin bine dacă colaborează cu partenerul de viață. Le sunt satisfăcute niște pretenții.

HOROSCOP Rac - Multe dezbateri, în prima parte a zilei, despre ce ar fi bine să facă alții. Au foarte multe recomandări și ar fi bine să fie ascultate.

HOROSCOP Leu - Leii muncesc și fac serricii pentru persoanele din jur. Și sunt foarte felicitați pentru lucrurile acestea. Seara au și ei pretenții.

HOROSCOP Fecioară - Sunt creative, pot repara lucruri. dar pot rezolva și probleme de natură sentimentală.

HOROSCOP Balanță - Multe acțiuni și activități în casă. Trebuie să fie atenți și la sănătate. Spre seară ar avea nevoie de ceva consolare și gesturi frumoase.

HOROSCOP Scorpion - Multe drumuri, multe vizite obligatorii. Se mai uită și peste acte - nu prea e timp de distracție pentru ei. Sunt destul de ursuzi.

HOROSCOP Săgetător - Să fie atenți la drum, dacă ies din localitate și au drumuri lungi de făcut. Cheltuie ceva astăzi.

HOROSCOP Capricorn - O zi care aduce transformări - ei se transformă. Și într-un sens foarte bun: lasă de la ei, îi înțeleg pe cei din jur, își schimbă comportamentul, sunt mai înțelepți.

HOROSCOP Vărsător - Atenție la sănătate! Pot rezolva o problemă și-i înțeleg cauzele.

HOROSCOP Pești - O zi care le aduce popularitate. Fac un lucru bun și toată lumea îi aclamă sau își propun să organizeze ceva și să implice pe toată lumea.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close