Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 decembrie 2022. O stea căzătoare împlineşte dorinţa Fecioarelor, Săgetătorii sunt spionaţi de ochii din umbră

Horoscop 30 decembrie 2022. O stea căzătoare împlineşte dorinţa Fecioarelor, Săgetătorii sunt spionaţi de ochii din umbră

Horoscop 30 decembrie 2022. O stea căzătoare împlineşte dorinţa Fecioarelor, Săgetătorii sunt spionaţi de ochii din umbră, iar la Tauri apar tensiuni.

horoscop
Horoscop 30 decembrie 2022. O stea căzătoare împlineşte dorinţa Fecioarelor, Săgetătorii sunt spionaţi de ochii din umbră Sursa foto: freeimages.com
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2022   •   15:54

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de o surpriză din partea unei persoane din trecut. Poate că nici nu se mai aşteptau la aşa ceva pe final de an, dar le prinde bine o surpriză.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Pentru nativii din zodia Taurului, apar nişte aspecte care tensionează acum, pe final de an. Ei chiar se pregăteau pentru petrecerea de mâine seară, dar tensiunile care apar pare că nu le mai dau pace.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Gemeni

Gemenii sunt cei care acum pe final de an, se gândesc să renunțe la vechea iubire și încep o nouă poveste de dragoste. Ei ştiu de mult că relaţia lor nu mergea tocmai bine, iar acum nu fac altceva decât să pună piciorul în prag.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Rac

Visurile nativilor din zodia Racului încep să se împlinească. Tot ce şi-au propus aceste persoane devine realitate. E un motiv de bucurie, dar şi recunoştintă pentru ei.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Leu

Cei din zodia Leului au o zi în care lucrurile încep prost, dar continuă bine. E bine când totul se sfârşeşte cum trebuie, aşa că aceşti nativi nu vor avea de ce să-şi facă grii.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Fecioară

În cazul Fecioarelor, o stea căzătoare poartă cu ea cea mai fierbinte dorință a acestor nativi și cade ca s-o împlinească. Sunt momente de bucurie şi veselie pentru aceste persoane, dar şi mai bine ar fi să împărtăşească momentul cu cei dragi.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Balanţă

Un plus de energie şi curaj pentru nativii din zodia Balanţei, arată astrele pentru aceste persoane. Deşi suntem pe final de an, pare că aceste persoane se simt neobosite şi au în continuare tărie şi forţă să meargă mai departe.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii este indicat să se pregătească de un an mai bun, cel puţin aşa zic astrele în cazul lor. Aşa că, să fie pregătiţi de momente de veselie şi voie bună.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii, în schimb, sunt spionaţi de ochii din umbră care află unul dintre secretele sale prețioase. E indicat să fie atenţi în stânga şi în dreapta şi să fie cât de discreţi pot.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii sunt în momentul în care au făcut o descoperire mare. Tot ce credeau până acum iată că nu mai este valabil. Este un moment cam crucial pentru ei, dar se vede că le prinde bine.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorul este zodia care dă lovitura chiar înainte de Revelion. Fie că e vorba de un nou job sau de o moştenire la care nici nu visau, ori un partener nou, vor începe noul an cu dreptul.

Horoscop 30 decembrie 2022 pentru Peşti

În schimb, la Peşti, începe o nouă etapă în viaţa sentimentală. Este un aspect al vieţii lor la care se gândesc de mult, ştiu că ceva nu funcţionează bine în relaţia, iar acum a venit timpul pentru o schimbare.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close