Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 aprilie. Taurii jubilează, după ce toată lumea le dă dreptate

HOROSCOP 30 aprilie. Taurii jubilează, după ce toată lumea le dă dreptate

HOROSCOP 30 aprilie. Taurii jubilează, după ce toată lumea le dă dreptate
foto: Pixabay.com
29 Apr 2019   •   19:39

Horoscop Berbec. Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti. Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri ca să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

Horoscop Taur. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ţi se dea, finalmente, dreptate după ce tu ţi-ai bătut gura zile întregi cu privire la un lucru pe care îl considerai adevărat. Mult le-a mai trebuit celor din jur să ajungă la aceeaşi concluzie, dar eşti mulţumit că măcar au ajuns la acest moment, să fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton maliţios de genul „v-am spus eu”, ci cu un sentiment de toleranţă şi înţelegere ca să le arăţi că ai avut răbdare să ajungă şi ei la aceeaşi opinie. Acum că s-a ajuns la un consens, se clarifică situaţia.

Horoscop Gemeni. Se vede că te apasă ceva pe suflet şi, în loc să cauţi compania celor veseli care să-ţi abată gândul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemănătoare. Poate aveai nevoie să vezi că mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, pentru că uneori e mai uşor să te compari cu cei care se află pe acelaşi nivel decât să priveşti cu invidie la cei de deasupra. Când vezi că şi alţii suferă de aceleaşi lipsuri sau dezamăgiri, parcă te mai linişteşti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situaţii similare poţi primi sfaturi deja verificate pe care le poţi aplica şi tu pentru a depăşi impasul.

Continuarea, pe jurnalul.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close