Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 ianuarie 2023. Taurii se bucură de sprijin divin, Gemenii dau de noroc

Horoscop 29 ianuarie 2023. Taurii se bucură de sprijin divin, Gemenii dau de noroc

Horoscop 29 ianuarie 2023. Taurii se bucură de sprijin divin, Gemenii dau de noroc, iar Berbecii îşi găsesc dragostea.

horoscop
Horoscop 29 ianuarie 2023. Taurii se bucură de sprijin divin, Gemenii dau de noroc Sursa foto: pexels.com/Rodnae Productions
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2023   •   15:30

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Berbec

Berbecii îşi găsesc dragostea în această perioadă şi este un moment de mare bucurie pentru ei. Unii aşteaptau de mult timp să-şi întâlnească jumătatea, alţii aproape că nici nu mai sperau la asta.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Taur

Taurii se bucură de sprijin divin în aceste zile. Este zodia norocoasă, care se bucură de protecţie şi noroc. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că nativii din Gemeni pot face în aceste zile tot ce le trece prin cap, doar pentru că au această protecţie.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor dau de un mare noroc. Urmează zile bune pentru ei şi, aşa cum se ştie, bucuria nu este niciodată mai mare decât atunci când o împărtăşeşti cu prietenii.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Rac

Lucrurile revin la normal pentru nativii din zodia Racului în aceste zile. Totul decurge bine pentru ei. În acest weekend, pot face călătorii.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Leu

Pentru nativii din zodia Leului, urmează un început de săptămână complicat. Au parte de piedici la tot pasul, sunt evenimente le care nu se aşteptau şi situaţia nu este roz.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Fecioară

Fecioarele au parte în această perioadă de noi începuturi. Fie că este vorba de schimbarea jobului, de o schimbare în viaţa personală sau ceva modificări în casă, nativii acesti zodii încep ceva nou.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Balanţă

Nativii din Balanţă cad pradă azi amăgirilor. Totuşi, ei nu trebuie să nu piardă contactul cu realitatea şi să încerce să fie raţionalai, cu picioarele pe pământ.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Scorpion

Se anunţă o duminică a tensiunilor pentru nativii din Scorpion. În raport cu cei dragi, viziunile nativilor din această zodie nu coincid. Astfel, se nasc dispute, contradicţii care nu fac altceva decât să dea naştere unor probleme.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Săgetător

Noi povești de dragoste înfloresc pentru cei din zodia Săgetătorului. Apare o persoană interesantă pentru ei, într-un moment în care se aşteptau poate cel mai puţin.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Capricorn

Şi pentru nativii din Capricorn, apare un plus de romantism în relații. Poate că o vacanţă scurtă împreună cu partenerul nu este deloc de neglijat în această perioadă.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Vărsător

Vărsătorii sunt cei care atrag sume uriașe de bani spre ei în această zi. Poate fi vorba de nişte bani pe care îi aveau împrumutaţi sau pur şi simplu apare norocul.

Horoscop 29 ianuarie 2023 pentru Peşti

Peştii au de făcut o alegere importantă. Fie că sunt puşi într-o circumstanţă în care trebuie să aleagă ceva sau ei îşi dau seama de lucrul acesta, este momentul să ia o decizie.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close