Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 august 2023. Racii dau la o parte pasiunea, Fecioarele au un nou început

Horoscop 28 august 2023. Racii dau la o parte pasiunea, Fecioarele au un nou început

Horoscop 28 august 2023. Nativii din zodia Rac ar fi bine să dea la o parte, astăzi, pasiunea şi să recurgă la argumente, în timp ce Fecioarele au parte de un nou început.

horoscop
Horoscop 28 august 2023. Racii dau la o parte pasiunea, Fecioarele au un nou început Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2023   •   15:00

Horoscop 28 august 2023 pentru Berbec

Astăzi puteți vedea săptămânile și lunile care vă stau în față și ar trebui să vă faceți planuri care să fie în concordanță cu viziunea voastră. Poate că nu ești ghicitor, dar ești destul de ager!

Horoscop 28 august 2023 pentru Taur

Arată-te un pic. Ar trebui să fii doar un pic mai bun la orice lucru la care ești deja bun! Vezi dacă poți să îți faci iubitul să te admire sau asigură-te că șeful tău știe că ești pe val!

Horoscop 28 august 2023 pentru Gemeni

Revedeți idealurile voastre de bază. Poate doriți să reflectați la modul în care vă petreceți timpul și la modul în care vă puteți descurca și mai bine în zilele și săptămânile următoare. Ar trebui să ieșiți împrospătat din acest proces!

Horoscop 28 august 2023 pentru Rac

Trebuie să vă activați propria putere de convingere astăzi dacă vreți să faceți ceva. Cel mai bine este să optezi pentru argumente reci, logice, mai degrabă decât pentru cele pasionale, înflăcărate.

Horoscop 28 august 2023 pentru Leu

Aveți multe motive de mândrie și ar trebui să vă puteți baza pe ele în timp ce priviți înainte. Este un moment foarte bun pentru a vă gândi la acțiuni pozitive pe care le puteți implementa în curând.

Horoscop 28 august 2023 pentru Fecioară

Încercați să experimentați mai mult. Trebuie să explorați mai multe opțiuni și să vedeți dacă puteți învăța câteva moduri noi de a interacționa cu oamenii. Astăzi este o zi excelentă pentru a începe!

Citeşte şi: Horoscop 28 august-3 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Balanţa schimbă totul pe o viață nouă, la Peşti se produce o ruptură

Horoscop 28 august 2023 pentru Balanţă

Împărtășiți câteva idei noi cu un prieten sau cu o persoană dragă. S-ar putea să aștepte tocmai această ocazie pentru a vorbi despre ele cu dumneavoastră! Interesele voastre comune ar putea face o mare diferență în viețile voastre.

Horoscop 28 august 2023 pentru Scorpion

Credeai că lucrurile merg ca pe roate, dar cine a spus vreodată că viața este lipsită de stres? Astăzi se întâmplă ceva care vă scoate din sărite, dar ar trebui să vă puteți calma și să faceți față.

Horoscop 28 august 2023 pentru Săgetător

Este posibil ca primul instinct să fie acela de a respinge ideile noi, mai ales dacă acestea par să vină prea târziu pentru a fi de folos. Încercați totuși să vă păstrați mintea deschisă. Cel puțin una dintre ele este un mare câștigător!

Horoscop 28 august 2023 pentru Capricorn

Nu sunteți singurul care se gândește la viitor, dar s-ar putea să aveți cea mai bună idee despre ce vă așteaptă. Este un moment excelent pentru a vă planifica următoarele săptămâni sau cel puțin pentru a schița ceea ce vă doriți.

Horoscop 28 august 2023 pentru Vărsător

Sunteți brusc inspirat să amestecați lucrurile și ar trebui să puteți convinge pe aproape oricine că aveți dreptate. Este cel mai bun moment pentru a vă apuca de următoarea idee măreață!

Horoscop 28 august 2023 pentru Peşti

Familia ta încearcă să schimbe lucrurile cu tine, dar tu ești de acord cu asta. Asigură-te că ești foarte explicit cu privire la ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează, altfel s-ar putea să fii nevoit să arunci ciocanul mai târziu!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close