Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 27 octombrie. Berbecii au parte de evenimente speciale. Leii trebuie să asculte de prieteni

HOROSCOP 27 octombrie. Berbecii au parte de evenimente speciale. Leii trebuie să asculte de prieteni

HOROSCOP 27 octombrie. Berbecii au parte de evenimente speciale. Leii trebuie să asculte de prieteni
Foto: Pixabay.com
26 Oct 2019   •   15:55

Horoscop Berbec. Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte. Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

 

Horoscop Taur. Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

 

Horoscop Gemeni. Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare! Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regreta această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru tine!

 

Horoscop Rac. Te retragi de bună voie, chiar cu o reală plăcere de a nu fi văzut şi remarcat de nimeni, pentru că un astfel de moment de izolare are efecte benefice asupra psihicului tău. Să nu te deranjeze nici că nu te sună nimeni, nici că nu-ţi vine nici un musafir, nici că nu faci nimic palpitant, pentru că e ziua în care te dedici un pic sufletului tău, nevoilor tale cele mai profunde. Stând doar tu de vorbă cu tine însuţi, vei descoperi că au rămas puncte restante care se cer echilibrate, semn că te-ai cam neglijat în ultima perioadă, prins într-un iureş de agitaţie cotidiană care te-a lăsat fără energie. Ascultă vocea sufletului tău, pentru că îţi cere ceva. O s-o auzi, dacă faci linişte!

 

Horoscop Leu. Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta. Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

 

Horoscop Fecioara. Eşti preocupat de partenerul tău de viaţă, pentru că are nevoie, acum mai mult ca oricând, de afecţiunea ta, de grija ta, de protecţia ta. Trece prin momente mai sensibile când simte nevoia să fie ocrotit şi răsfăţat, cineva să-i poarte de grijă, şi îi stai alături trup şi suflet. Imaginează-ţi că eşti un fel de medic sau psiholog ce se apleacă asupra problemelor altuia şi faci tot ce-ţi stă în putere să-i ridici moralul, să-i alungi temerile sau durerile. Efectele rugăciunilor tale pentru el şi ale îngrijirii pe care i-o acorzi vor fi binefăcătoare, deci continuă să i te dedici cu devotament şi iubire. E unul din acele momente când se vede cât de uniţi sunteţi la bine, dar mai ales la greu.

Continuare pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close