Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pun mult preţ pe adevăr, Fecioarele au multe lucruri de făcut

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pun mult preţ pe adevăr, Fecioarele au multe lucruri de făcut

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Zodiile vor avea parte de o zi agitată. Dor de libertate, astăzi. Vrem să fim mai degajaţi şi să facem lucrurile mai natural.

horoscop 27 ianuarie 2022 camelia patrascanu
Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pun mult preţ pe adevăr, Fecioarele au multe lucruri de făcut Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2022   •   08:30

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pun mult preţ pe adevăr şi nu-şi pun lacăt la gură. Aceştia vor spune lucrurile exact cum le gândesc, dar se pare că se clarifică ceva ce trebuia lămurit de săptămâni bune.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii discută despre ce nu le convine sau de ce câştiguri vor şi nimeni nu le-a promis că le dă.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, discuţiile vizează mai ales imaginea, le pasă foarte mult cum îi privesc ceilalţi. Îşi cer drepturile cu alte cuvinte, mai ales la respect.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, pot exista nişte aspecte juridice nelămurite care îi preocupă. Vor ca totul să fie drept, legal, corect şi moral.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua poate aduce idei năzdrăvane. Unii încuie biroul şi-şi văd de pasiuni, alţii abordează activitatea mai degajat şi mai creativ.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au multe lucruri de făcut. Acestea pot ţine mai multe portocale în aer, cu toate acestea, colaborările cu ceilalţi nu prea funcţionează. Aveţi răbdare.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Multe drumuri, agitaţie şi multe veşti. Mai ales aspectele juridice profesionale sunt deranjante.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pe Scorpioni îi preocupă banii şi pot găsi o soluţie, mai ales în a doua jumătate a zilei, dacă mai citesc încă o dată un contract sau o lege. Scorpionii sunt puţin mai atenţi.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua poate aduce rezolvări, mai ales dacă fac drumuri. Se rezolvă multe aspecte ce ţin de organizare.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au mult de reflectat la sensul unor lucruri. Trebuie să vadă firul, de ce au făcut un anumit lucru, ce au crezut atunci, ce cred acum. Au timp să corecteze nişte aspecte.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este marcată de planuri de viitor, unele lucruri merg, altele nu sau pentru altele nu este timpul sau nu au bani. Trebuie să-şi ordoneze puţin viziunea despre viitor şi paşii pe care îi au de urmat pentru a ajunge acolo.

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, autoritate, putere şi credinţă, astăzi. Aceştia ştiu ce au de făcut şi ştiu de ce vor să facă lucrurile pe care le fac. Pot lămuri pe cineva în vârstă care a stat deoparte până acum, dar poate se implică.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close