Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24-30 iunie cu Mihai Voropchievici. Balanţele au parte de succes, Vărsătorii dau lovitura pe toate planurile

Horoscop 24-30 iunie cu Mihai Voropchievici. Balanţele au parte de succes, Vărsătorii dau lovitura pe toate planurile

Horoscop 24-30 iunie cu Mihai Voropchievici. Balanţele au parte de succes, Vărsătorii dau lovitura pe toate planurile
Mihai Voropchievici face noi previziuni la Jocul Viitorului / Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2024   •   18:30

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 24-30 iunie 2024.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

În curând veți face o alegere foarte importantă. De aceea e nevoie să renunțați la ezitare, îndoială, dualitate, neliniști și rivalități. Trebuie să reflectați însă înainte de a acționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

O săptămână când bună, când rea. O zi poate să fie bună, una mai puțin bună, dar cu toate astea, e o săptămână în care pasiunea și sentimentele exclusive, posesivitatea, gelozia și duritatea se manifestă în comportamentul nativilor. O săptămână în care aveți și șanse să manevrați sume de bani importante.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemeni au parte de o furtună săptămâna următoare. Sunt bulversați de o situație. Au furii, sunt dispute, orgoliu e rănit, sunt plin de nervi. Se impune înainte de a lua o hotărâre, mai multă prudență și înțelepciune, deoarece dacă nu dați dovadă de așa ceva, o ruptură violentă poate să aibă loc între două persoane.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Carte dificilă, negru, mai degrabă negativă, dar care totuși simbolizează o situație care va lua sfârșit, adică sfârșitul unei crize. Condiția esenţială este transformare. Dar, o transformare în profunzime, pentru că numai dacă faceți o schimbare totală puteți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de angoase.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Triunghiul, carte neutră. O săptămână cu multă comunicare, multe schimbări în viața voastră. Primiți și multe SMS-uri, scrisoarele, emailuri, telefoane. Se impune undeva chiar și o deplasare pentru o reuniune de familie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

O carte negativă care spune că în săptămâna următoare, cei din jur au rea-credință, vă abandonează într-o treabă în care ați pornit. Sunteți trădați, dar totodată sunteți și prizonierii unei situații din care nu puteți ieși sau, pur și simplu, aveți o săptămână care e mai bine s-o lăsați la voia Domnului și la acel factor de neprevăzut care poate schimba totul în bine.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

Balanțele au parte de o carte foarte bună, care simbolizează începutul unei acțiuni, o activitate profesională reușită, încununată cu o realizare materială pozitivă. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii se retrag în ei, dau dovadă de visare, îşi aduc aminte de trecut. Au o pasivitate ieșită din comun, nu vor să fie deranjați de nimeni, poate câțiva membri ai familiei care să încerce să îi scoată din această stare care e foarte apăsătoare. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul are o carte neutră, dar cu valențe pozitive. Simbolizează începutul unei acțiuni în profesie, realizare materială pozitivă. În săptămâna care urmează, întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune baze solide unei relații mai vechi, cunoscute, dar care nu era aprofundată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii au parte de fecunditate și de răbdare, dragoste de natură, dar și multe secrete care, vrând-nevrând, vor ieși la iveală. O întâlnire călduroasă va face ca situația să evolueze lent, dar secret.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

În săptămâna următoare aveți un echilibru nu bun, foarte bun. Sunteți stăpân pe situație, veți călători chiar și în străinătate, aveți șansa să faceți descoperiri pasionale, dar înaintați cu grijă, pentru că succesul și reușita sunt de partea voastră. Dacă vreți să semnați un contract, aveți șanse extraordinar de beneficii. O întâlnire frumoasă vă va reda energia pierdută,.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Demarați o acțiune nouă pentru cei care n-au obligații. Veți cunoaște o persoană tânără, veți avea energie combativă, vă lansați în discursuri, în tot felul de acțiuni. Şi acest fapt vă relansează o relație pe care voi o considerați destul de anostă, dar cu toate astea este începutul unei noi legături. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close