Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt surprinși de un prieten, Vărsătorii primesc bani

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt surprinși de un prieten, Vărsătorii primesc bani

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Poate fi mai dificil astăzi să avem un puternic simț al realității, pentru că ni se poate părea că lucrurile nu sunt destul de clare. Este o zi care ne cere tuturor să fim mai empatici și mai sensibili.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt surprinși de un prieten, Vărsătorii primesc bani
de Andreea Ştefan    |    23 Aug 2021   •   10:12

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, multă toleranță este necesară astăzi în raporturile de serviciu, să înțeleagă o persoană care se mișcă mai greu sau nu înțelege lucrurile.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, un prieten poate fi destul de surprinzător pentru ei sau poate chiar îi dezamăgește, mai ales dacă au sentimentul că ei au investit, au zis, au făcut și nu se răspunde în partea cealaltă la fel. Chiar și financiar pot fi păgubiți.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii au autoritate astăzi, sunt centrați, știu ce au de făcut, dar contextul poate să fie un pic riscant. Nu vor să deranjeze, nu vor să-și facă alții impresii despre ei și de aici un pic de ezitări. Poate că depășesc lucrurile și se afirmă drept ceea ce sunt ei, oameni puternici și deștepți.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce emoții privind ideea de dreptate, de adevăr. Poate că unele lucruri trebuie amendate, dar, pe de altă parte, sufletește simt nevoia să înțeleagă, să aline sau să fie empatici și e bine să fie.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, calcule legate de câștiguri și de pierderi. Poate întorc o problemă pe toate fețele, ce înseamnă dacă las de la mine, ce înseamnă dacă mă străduiesc să câștig până la capăt, ce riscuri sunt și ce câștiguri rămân. Parcă ar fi dispuși astăzi să renunțe la ceva.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate să aducă emoții, trac, mai ales în relații, ce impresie își face cineva despre ele. Au forță, au energie, dar sunt atente și la feedback-urile pe care le primesc. E bine să fie centrate mai mult pe ele, decât pe ce zice altcineva.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, muncă astăzi, dar o muncă ce le consumă foarte mulă energie sau nu au sentimentul că avansează prin munca pe care o fac acum, pentru că fiind mai mult acum, reglează ce nu a făcut altcineva sau fac mai mult din urmă.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de relații sentimentale, în care trebuie să dovedească mai multă toleranță și îngăduință, să înțeleagă gesturile celuilalt, chiar orgoliul celuilalt, fără să îl amendeze deocamdată.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, poate în casă, în familie au sentimentul că se sacrifică. Au o hartă foarte bune de lidership acum, deci au pe mâna lor niște lucruri și fac treabă, dar au sentimentul că se ocupă mai mult de alții decât de ei și se sacrifică.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua e marcată de drumuri. Ideile circulă, dar și ei pot circula geografic sau să-și aranjeze niște călătorii. Fac legătura dintre oameni și idei.

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, banii astăzi sunt vizați. Nu trebuie să vină cu efort. Caută soluții ingenioase pentru a câștiga mult din ideile pe care deja se pricep să le facă, nu trebuie să le mai învețe sau să depună efort să le facă.  

Horoscop 23 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce mult fler și multă intuiție în discuțiile cu ceilalți și trebuie să fie empatici să știe ce gândesc, ce îi doare pe ceilalți, ca să poată negocia sau să poată discuta cu adevărat pe aceeași limbă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Alertă la bazele militare americane din Europa, inclusiv din România
x close