Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii controversate, Scorpionii au realizări mari, după ce au trecut la milimetru pe lângă eşec

Horoscop 22 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii controversate, Scorpionii au realizări mari, după ce au trecut la milimetru pe lângă eşec

O zi foarte bună astăzi, foarte energică, foarte tonică şi plină de pasiune. Dăm un test al curajului astăzi, de a ne spune opinia sau de a face lucurile aşa cum considerăm noi că este bine, chiar dacă rezultatul nu este foarte bun.

Horoscop 22 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii controversate, Scorpionii au realizări mari, după ce au trecut la milimetru pe lângă eşec
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    22 Iul 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - ziua aduce aplomb, curaj, energie, sunt victorioşi azi, chiar dacă nu obţin neapărat o victorie, pentru că se simt confortabil cu ei.

Taur - sunt foarte calculaţi şi apreciază foarte bine  erorile posibile, rateurile posibile sau pierderile posibile. Poate avertizează şi pe cineva de asta!

Gemeni - ziua aduce călătorii, deplasări sau discuţii foarte bune, astfel că îşi eliberează sufletul, află lucruri interesante. Unii merg la cumpărături sau pur şi simplu îşi bucură sufletul.

Rac - un succes financiar astăzi, datorită consecvenţei lor şi modului în care ştiu să fie lideri, să să conducă, să se impună. Deci, lucrurile ies bine dacă nu îşi trădează conştiinţa.

Leu - au una din acele zile în care au viziunea viitorului, alţii poate nu o au, de aceea ei iau decizii şi fac alegeri pe care alţii poate nu le înţeleg. Sunt foarte curajoase, dar benefice.

Fecioară - sunt mai atente la ce fac alţii sau monitorizează pe cineva, asistă pe cineva, susţin pe cineva şi acea persoană reuşeşte să depăşeacă o probă, un complex sau un handicap.

Balanţă - ziua aduce autoritate la scenă deschisă, sunt foarte apreciate pentru convingerile lor, pentru mobilizarea lor, ştiu să-i inspire şi pe alţii. Au public şi le place.

Scorpion - pot avea realizări mari astăzi, mai ales în prima parte a zilei, au rezultate foarte bune dacă se mişcă repede şi evită la limită o pagubă sau un eşec.

Săgetător - sunt într-o dispoziţie bună, mai ales în prima parte a zilei, şi e bine ca lucrurile mai dificile, întâlnirile mai complicate să şi le stabilească în prima parte a zilei. În tot cazul, pe tot parcursul zilei sunt morali, uşor superiori.

Capricorn - ziua aduce o rezolvare materială financiară poate a nu lor, poate a unei persoane dragi şi poate chiar ei fac un mic cadou, o mică atenţie foarte bine primită.

Vărsător - lucrează astăzi pentru alţii, pentru public sau ca să mulţumească pe cineva, să dea bine în faţa cuiva şi fac un lucru foarte corect şi foarte apreciat, aşa că la finalul zilei se pot lăuda cu faptul că au ştiut să coopereze.

Peşti - au o zi de muncă contracronometru, au multe sarcini, ştiu că vor câştiga bani sau pierd bani, dacă nu se mobilizează, dar lucrează foarte intens şi sunt pasionaţi de ceea ce fac.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close