Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii au întâlniri importante, Peștii își depășesc limitele

Horoscop 2 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii au întâlniri importante, Peștii își depășesc limitele

Horoscop 2 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Avem nevoie de răspunsuri și informații clare. Dar să nu uităm că Mercur este retrograd și oricine se poate răzgândi, sau există întotdeauna măcar două puncte de vedere. O zi specială, și cu încredere, și cu descurajare. Intuiția și sfaturile bune ale celorlalți ne ajută să ne ghidăm.

o_1f75idsj31irh1g4s16ab15gd19jnb.jpg
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2021   •   08:25

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ezitare astăzi. Nu sunt siguri de ce li se spune și e bine să nu se pripească.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, imaginația o ia înaintea realității. Chiar dacă vor lucruri mari și le pot realiza, pașii în care le realizează treuie să fie mai bine așezați în realitate.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua poate aduce dispute sau poziții diferite pe care le au față de șefi, sau de unele autorități. E bine să aștepte zilele următoare pentru a vedea cum să pună problema.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci este o zi care poate aduce nesiguranță. Fie nu vine o veste la timp, sau nu vine cea potrivită. Poate chiar depind de unele persoane, de gândirea și răzgândirea lor. E bine să nu se tulbure.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, o mică cheltuiala de dragul cuiva. Cineva poate le cere bani. Sau poate nu e vorba numai de bani, ci și de timp, energie, atenție. Și nu știu dacă să investească. Se mai gândesc.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, discuții cu un colaborator. Pot avea puncte de vedere diferite. Poate nu atât profesional, cât moral. E nevoie de mai multă răbdare și tatonare.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, muncă astăzi. Cineva nu poate să-și facă treaba, trebuie să țină locul. Dar și contextul juridic sau legal, regulile, se schimbă un pic sau nu au fost înțelese bine. Deci să fie atenți la munca lor.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, este o zi care cere creativitate, dar chiar puterea de a renunța. Dacă lucrurile nu ies așa cum și-au dorit, poate nu e bine să insiste astăzi.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, familia și casa este luată în vizor. Cedează în favoarea partenerului de viață, sau a unei persoane apropiate, pentru a-i face pe plac și a se simți comod.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ceva drumuri și întâlniri, destul de importante, mai ales profesional. Aleargă la un specialist pentru a se sfătui, sau pentru a fi încurajați.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, banii sunt vizați astăzi. Nu au voie să cheltuiască. Se gândesc și se răzgândesc de mai multe ori, dacă să dea totuși bani pentru o acțiune la care țin, și dacă nu se scot mai ușor altfel.

Horoscop 2 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, încredere în propriile forțe. Chiar dacă poate nu au niște rezultate grozave într-un domeniu în care acționează acum. Nu este nimic să creadă în ei, pentru că își pot depăși uluitor limitele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close