Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii iau decizia importantă, Capricornilor le ies toate din plin

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii iau decizia importantă, Capricornilor le ies toate din plin

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Responsabilitate şi pragmatism astăzi, trebuie să ne asumăm dacă am făcut greşeli, pe de altă parte să ne onorăm drepturile şi obligaţiile.

camelia patrascanu
Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii iau decizia importantă, Capricornilor le ies toate din plin Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2022   •   08:33

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot fi ciocniri cu şefii sau spun foarte apăsat ce au de gând sau ce decizie au luat, sau care este poziţia lor şi asta îi onorează. Cumva îşi salvează banii.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii caută adevărul şi îl găsesc în cifre. De aceea, trebuie să fie foarte bine documentaţi sau apelează la specialişti pentru a afla lucruri foarte preţioase.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii se consultă şi ei cu persoane cu experienţă în probleme foarte delicate, dar care vizează banii. Chiar dacă sunt sentimentale, până la urmă tot la pungă ajung.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce, în cazul lor, mai ales după-amiaza, răspunsuri bune sau suport, sprijin din partea unor persoane care îi poate salva.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii muncesc pe rupte astăzi. Parcă vor să demonstreze că ştiu cel mai bine dintre toţi ce este de făcut şi au şi nişte rezultate splendide.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, e bine să se bazeze pe intuiţia lor care vine dintr-o experienţă profesională foarte solidă, cu alte cuvinte ştiu foarte bine ce au de făcut. Primesc veşti bune şi de la autorităţi.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, o zi care aduce echilibru şi siguranţă, cu alte cuvinte, nu riscă, fac lucrurile aşa cum ştiu cel mai bine, sunt organizate şi foarte bine planificate. Colaborează bine şi cu alţii.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, şedinţe, discuţii foarte importante şi se ajunge la acord după-amiază, aşa încât şi cele mai dificile întâlniri ar fi bine să le pună în a doua jumătate a zilei.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce eficienţă, o rutină a muncii foarte bine instalată în viaţa lor, astfel încât să ştie precis ce au de făcut. Zi bună şi pentru sănătate.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii îşi pot schimba viaţa şi iau hotărâri în ceea ce-i priveşte, foarte importante, uneori lăsând de la ei, alteori încăpăţânându-se sau insistând pe o anumită problemă. Important e că lucrurile ies.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii e bine sa fie prudenţi, să îi lase pe alţii mai mult să iasă în faţă sau să-şi analizeze paşii în funcţie de ce se întâmplă în jurul lor. Se gândesc mult şi la cei din jur.

Horoscop 19 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, ziua aduce bună reputaţie sau repararea unei reputaţii astăzi, şi datorită înţelepciunii lor, dar şi datorită unor sfaturi pe care le primesc. Au întâlniri şi deplasări fructuoase.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close