Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii o duc bine cu finanţele, Gemenii scapă de griji

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii o duc bine cu finanţele, Gemenii scapă de griji

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este una din acele zile în care ştim valoarea lucrurilor. Să nu uităm că şi Luna este în creştere, se apropie de Lună Plină aşa încât viaţa ne aduce informaţii în legătură cu căile cele mai bune pentru a prospera.

camelia-pastrascanu-15-noiembrie
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    18 Noi 2021   •   08:34

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi un pic complicată, dar ieşim cu bine din ea, mai ales dacă ştim să decantăm adevărul de minciună, utilul de inutil.  

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru berbeci este o zi foarte bună din punct de vedere financiar. Sigur că există şi riscuri, unii nu sunt de acord sau le pun beţe în roate, dar ei simt care este drumul bun pentru ei. 

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Deşi ziua aduce unele tensiuni, cineva le întinde o mână de ajutor. În sfârşit, au şansa, prin insistenţă, să obţină acea semnătură pe care o aşteaptă de la începutul săptămânii.   

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este marcată şi ea de un joc al situaţiilor care s-ar putea, în ultima clipă, deşi nu credeau că e posibill, să-i dezpovăreze de o sarcină sau de o grijă.

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este marcată de relaţiile personale. Întâlnirile sunt foarte valoroase. Unii se ceartă, dar alţii vor să îi ajute şi în felul acesta poate află de fapt care e tabăra lor şi cine e cu ei.     

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei sunt într-adevăr tensiuni în relaţiile personale, nu toată lumea e de acord cu ei sau continuă să colaboreze cu ei, însă munca le merge bine. Asta îi şi îndârjeşte. Faptul că rămân singuri îi face mai capabili!    

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aceasta poate aduce inspiraţie şi individualism. Poate iau în mâna lor un proiect, au îndrăzneală şi în faţa autorităţilor şi a şefilor. Dacă simt că dreptatea e de partea lor se pot bate exemplar pentru o idee sau pentru oameni. 

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele au una din acele zile în care îşi depăşesc o limită sau o slăbiciune, alimentară sau de altă natură, şi ştiu să aibă grijă de ei şi de viaţa lor. Bani puşi la adăpost foarte bine.    

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua aduce discuţii foarte bune chiar şi cu persoane cu care nu se înţeleg. Chiar dacă există tensiuni, argumentele logice şi chiar cifrele sunt cele care guvernează.  

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă astăzi cu rezultate foarte bune. Dau dovada experienţei acumulate. Nu fac lucruri noi, se simt foarte în siguranţă muncind. Exact în domeniile pe care le acoperă foarte bine, acolo au şi rezultate.  

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au una din acele zile în care au drag de ceea ce fac. Fie sunt creativi şi inventează ceva nou sau descoperă un domeniu nou de aplicare a experienţei lor.

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători vorbim de o zi care aduce centrare, echilibru sau ştiu să se extragă din zonele mai tulburate. 

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua este marcată de prietenii, sprijin şi ajutor. Primesc un sfat bun şi susţinere din partea unor apropiaţi.  

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close