Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit

Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit

Horoscop 18 mai 2024. Berbecii au nevoie de spațiu pentru a-și reîncărca bateriile astăzi, iar Balanțele au de luat o decizie importantă care va veni cu consecințe.

horoscop 18 mai 2024
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit Sursa foto: Getty Images/ Thanumporn Thongkongkaew
de Georgiana Adam    |    17 Mai 2024   •   15:00

Horoscop 18 mai 2024 pentru Berbec

Încearcă să îți faci timp singur, chiar dacă lucrezi cu o echipă mare sau ai o familie activă. Uneori ai nevoie doar să îți reîncarci bateriile emoționale înainte de a te întoarce în lume.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Taur

Te simți un pic mai ciudat decât de obicei astăzi, mai ales atunci când te confrunți cu persoana iubită. Totuși, sensibilitatea ta este un atu imens, așa că profită de ea!

Horoscop 18 mai 2024 pentru Gemeni

Trebuie să fii mai calculat în afacerile tale, chiar dacă ți se pare că te gândești prea mult. Este una dintre acele zile în care chiar trebuie să te asiguri că până și ultimul ac este aliniat exact așa cum trebuie.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Rac

Puterile tale intuitive le depășesc pe ale tuturor, dar s-ar putea să te încurce mai mult decât să te ajute. Acum este un moment bun să privești cu scepticism planurile și proiectele și să spui da doar celor în care crezi.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Leu

Ego-ul tău ar putea avea nevoie de un prim ajutor la sfârșitul zilei după o întâlnire sau un anunț plin de probleme, dar există și vești bune! Odată ce ai depășit problemele personale, totul arată bine.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Fecioară

Ar trebui să îți ții gura închisă cât mai mult posibil astăzi, dar nu pentru că este posibil să te faci de râs. Pur și simplu ai multe de învățat în acest moment, iar alții își varsă nervii.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Balanță

Trebuie să iei o decizie importantă, una care ar putea avea un impact asupra relațiilor tale cu prietenii și familia. Este în regulă să fii puțin egoist, dar vor exista consecințe.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Scorpion

Ceva se declanșează în interior, probabil relativ târziu în cursul zilei, și simți că te vindeci într-un ritm accelerat. Probabil că este vorba de ceva spiritual sau psihologic, dar nu spui nu reînnoirii!

Horoscop 18 mai 2024 pentru Săgetător

Azi ai putea trece prin niște răsturnări mentale ciudate, dar aproape toate sunt bune pentru tine! Așteaptă-te la unele momente ciudat de simbolice și conversații rezonante pe parcursul zilei.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Capricorn

Bucură-te de valul de energie socială care vine odată cu ultima ta realizare. S-ar putea să fi atins un nou nivel de prestigiu care stabilește ștacheta și mai sus pentru data viitoare. Lucrurile arată într-adevăr bine.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Vărsător

Bucură-te de valul de energie socială care vine odată cu ultima ta realizare. S-ar putea să fi atins un nou nivel de prestigiu care stabilește ștacheta și mai sus pentru data viitoare. Lucrurile arată într-adevăr bine.

Horoscop 18 mai 2024 pentru Pești

Refuză totul astăzi, cu excepția cazului în care instinctul tău îți spune că este perfect în regulă. S-ar putea să fie nevoie să te retragi un pic și să vezi dacă poți cere oamenilor tăi să îți dea un sfat. Ar trebui să fie solid. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close