Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 aprilie 2023. Taurii stabilesc limite noi, Scorpionii înfruntă ce au evitat până acum

Horoscop 18 aprilie 2023. Taurii stabilesc limite noi, Scorpionii înfruntă ce au evitat până acum

Horoscop 18 aprilie 2023. Gemenii fac planuri pentru proiecte noi, Capricornii se retrag pentru a-și regăsi claritatea.

horoscop
Horoscop 18 aprilie 2023. Taurii stabilesc limite noi, Scorpionii înfruntă ce au evitat până acum Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2023   •   13:42

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Berbec

S-ar putea să vă simțiți vulnerabili, pe măsură ce ne îndreptăm spre Eclipsa din data de 20 – care este a doua Lună Nouă din zodia voastră. Indiferent ce se întâmplă, știi că este o oportunitate de a deveni mai prezent emoțional și mai sincer cu tine însuți.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Taur

Vă deplasați printr-un teren emoțional profund și este probabil să fiți în alertă maximă. A urmări ce fac sau nu alți oameni nu este la fel de importantă ca recunoașterea propriilor limite. Stabiliți clar care sunt acestea și cum să le comunicați în mod eficient.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Gemeni

Este un moment grozav pentru a planta semințe sau pentru a planifica chiar începutul a ceva nou, dar nu este un moment în care ar trebui să vă grăbiți Dacă ai un plus de energie și inspirație, aplică-o angajamentelor și proiectelor deja existente.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Rac

Străduiește-te să faci sinteza compromisurilor tale - lucrurile cărora le spui da sau nu, toate sunt în serviciul tău pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Doar asigurați-vă că le comunicați și celor din jur motivațiile și intențiile voastre.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Leu

Dacă lași temerile tale să te ghideze, probabil că te vor conduce în direcția greșită. Oricât de neliniștit ești să faci unele schimbări sau să eviți anumite capcane, este important să fii clar spre ce te îndrepți și ce vrei să inviți sau să păstrezi în viața ta. Aliniază-te cu speranțele, visele și obiectivele tale.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Fecioară

Știi că este imposibil să gestionezi toate detaliile. Viața nu este menită să fie prezisă, astfel încât să te poți proteja de ea – este menită să participi. Fă tot posibilul pentru a cultiva o viziune pentru ceea ce îți dorești cu adevărat, chiar dacă nu ai idee cum să faci asta de unde te afli.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Balanţă

Deși nu ai suficiente informații pentru a ști exact ce urmează, poți oricând să te străduiești să fii prezent emoțional și sincer cu tine însuți. Săptămâna aceasta ești în pragul unui progres emoțional și psihologic major care necesită îngrijire și atenție deplină. Fii prezent pentru orice este important pentru tine.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Scorpion

Lucrurile care te deranjează cel mai mult sunt aceleași care au nevoie de îngrijirea și atenția ta acum. Evitarea problemelor și a sentimentelor rănite nu va face decât să le facă mai complicate și mai dificil de tratat. Găsește modalități de participare care să te înalțe.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Săgetător

Ar putea fi tentant să dai vine pe alții pentru problemele tale. Vei avea mai multă libertate și acțiune dacă te aduni, accepți locul în care te aflii și te întrebi ce vrei să faci acum. Nu lăsați nerăbdarea sau anxietatea altora să vă preseze. 

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Capricorn

Schimbarea este inevitabilă. Poate fi necesar să vă retrageți în interior și să petreceți mai puțin timp cu ceilalți. Este unul dintre acele momente în care trebuie să încetinești pentru a accelera. Cu alte cuvinte, să faci un pas înapoi față de oameni și lucruri pentru a te îndrepta spre tine te va ajuta să mergi pe drumul cel bun. 

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Vărsător

Este important să înțelegi că iritabilitatea și anxietatea ta sunt crusta peste rana vulnerabilității tale emoționale. Fă-ți timpul de care ai nevoie pentru a fi prezent cu emoțiile tale. Găsește-te cum să ai grijă de tine fără a-i respinge pe ceilalți și fără a-și distrage atenția de la ceea ce te-a dezamăgit cu adevărat.

Horoscop 18 aprilie 2023 pentru Peşti

Ai tendința de a căuta uneori în afara ta pentru răspunsuri și validare. Este important să ai încredere în tine și, pentru a-ți câștiga propria încredere, trebuie să fii grijuliu și intenționat față de ceea ce faci și cum o faci.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close