Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii risipesc mult, Taurii recuperează nişte bani

Horoscop 17 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii risipesc mult, Taurii recuperează nişte bani

O zi frumoasă pentru toată lumea, pentru că ne aduce o realizare sau o bucurie. În plus, receptivitate mentală, trebuie să fim atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru şi să ne folosim isteţimea, pentru că avem soluţii minunate.

Horoscop 17 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii risipesc mult, Taurii recuperează nişte bani
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    17 Iul 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - stau foarte bine la capitolul dinamism şi de aceea pot prinde oportunităţi pe care alţii nu le văd. Se mişcă foarte repede şi aici este succesul.

Taur - o zi norocoască sub aspect financiar, găsesc noi modalităţi de a câştiga bani sau de a recupera banii pe care i-au dat într-un mod foarte inedit. 

Gemeni - ziua aduce succes general, poate unii sunt mai preocupaţi de sănătate şi aici îşi rezolvă problemele, iar alţii vizează mai mult relaţiile. Au întâlniri foarte frumoase şi agreabile.

Rac - pot primi un ajutor, un sprijin, mai ales dacă au avut nişte plângeri în ultima vreme. Dacă au cerut ajutorul cuiva, el soseşte şi lucrurile se rezolvă.

Leu - o zi care aduce confirmări, mai ales legate de opiniile lor care au deranjat uneori unele persoane. E posibil ca multe persoane să treacă în tabăra lor şi se simt susţinuţi. În tot cazul, au bucurii astăzi.

Fecioară - o zi cu reuşită, realizări, succes, alături de cineva care le dă nişte informaţii sau nişte sfaturi şi împart cu această persoană succesul.

Balanţă - stau foarte bine la capitolul informaţii, mai ales pe cale oficială, dar şi la capitolul călătorii. Aşa că sunt tot felul de acte, unele privesc munca, altele se referă la realizări.

Scorpion - colaborează foarte bine şi au rezultate foarte bune în urma acestei colaborări, le sunt confirmate nişte soluţii pe care ei le-au spus mai demult şi acum cineva vine şi îi susţine acolo unde ei credeau că nu mai primesc nimic, nicio atenţie.

Săgetător - succes mai ales social, întâlniri foarte bune şi pot convinge o persoană să le acorde atenţie. Atenţie, însă, la ce cuvinte folosiţi, pentru că unii le consideră exagerate şi se laudă cam mult.

Capricorn - lucrează la locul de muncă sau în activităţile lor cu foarte mult sârg, aproape juvenil, sunt foarte încântaţi de tot ceea ce fac. În plus, au sentimentul că lucrează în folosul lor, nu pentru o companie şi aşa au şi mai mult avânt.

Vărsător - au tot felul de idei, unele compulsive. Pur şi simplu, datorită evenimentelor sunt tentaţi să cheltuie timp, energie sau bani. Se risipesc un pic cam mult.

Peşti - ziua poate aduce emoţie legată de activităţile pe care le desfăşoară, un pic de trac, un pic de nesiguranţă. Pe de altă parte, şi dacă fac un lucru nou care le place, îl urmăresc cu foarte multă emoţie şi vibraţie.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close