Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 octombrie 2022. Racii au protecţie divină, Leii au parte de o transformare spirituală

Horoscop 16 octombrie 2022. Racii au protecţie divină, Leii au parte de o transformare spirituală

Horoscop 16 octombrie 2022. Taurii îşi găsesc sufletul-pereche în aceste zile, Racii se bucură de protecţie divină, iar Leii au parte de o transformare de natură spirituală.

horoscop
Horoscop 16 octombrie 2022. Racii au protecţie divină, Leii au parte de o transformare spirituală Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    15 Oct 2022   •   15:00

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Berbec

Urmează schimbări majore în viaţa sentimentală a Berbecului, este o perioadă foarte bună pentru ei şi nici măcar nu aveau astfel de speranţe. Şi la locul de muncă sunt văzuţi bine.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Taur

Taurii îşi găsesc sufletul-pereche. Nativii aşteptau demult această zi, l-au căutat mult pe celălalt, iar aşteptările vor arăta că tot acest timp a meritat efortul.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Gemeni

Gemenii au cumpene. Nu trebuie să se sperie sau să se streseze, nu este prima dată când trec prin astfel de situaţii. Cu răbdare, calm, echilibru pot trece şi peste asta. Poate le prinde bine o zi în aer liber sau o excursie la munte, la aer curat.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Rac

Racul este zodia cu protecție divină în următoarea perioadă. Trebuie să se bucure de acest aspect, se pot întâmpla multe lucruri bune. În acelaşi timp, e indicat să fie şi recunoscător. Nu mulţi nativi se bucură de această protecţie.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Leu

Nativii din zodia Leului vor avea parte de o transformare foarte mare de natură spirituală. Au trecut prin multe cumpene, nu le-a fost uşor, au avut situaţii când nu se mai regăseau pe ei înşişi. Acum se pare că urmează o perioadă benefică.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Fecioară

În cazul Fecioarelor, apar niște dușmani secreți, dar apar și gardienii care-i protejează. Ei încep să se gândească de unde şi de ce au apărut aceşti duşmani neaşteptaţi. 

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Balanţă

Este ziua în care nativii din Balanţă au de luat o decizie importantă. Fie că este vorba de viaţa personală, fie că este vorba de o schimbare importantă la locul de muncă, aceste persoane au de luat o hotărâre. În ambele situaţii, lucrurile trebuie bine cântărite.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii vor suferi dezamăgiri în dragoste. E adevărat că au trecut şi ei cam prea multe lucruri cu vederea, au sperat că va fi bine, dar acum se simt păcăliţi şi nu ştiu cum să iasă din această situaţie.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii vor simţi energia lunii din aceste zile ca pe un pumn în stomac. Nu au o perioadă foarte bună, nu este indicat să ia decizii în acest zile şi nici să facă investiţii sau să stabilească proiecte pe termen lung.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii vor întâlni pe cineva interesant în aceste zile. Sunt luaţi prin surprindere de această persoană, dar află lucruri noi, interesante. Întâlnirile cu această persoană par să prezinte din ce în ce mai mult interes şi să fie chiar palpitante.

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Vărsător

A venit vremea ca Vărsătorii să fie puşi în situaţia de a trebui să renunțe la ceva. Nu este un aspect care le convine, dar se pare că nu au altă variantă. 

Horoscop 16 octombrie 2022 pentru Peşti

Nativii din zodia Peştilor vor reuși să-și atingă un obiectiv major în aceste zile. Înseamnă pentru ei un mare succes, o realizare, o împlinire şi de acum îşi pot face noi speranţe în a obţine şi mai mult.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close