Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt preocupați de sănătate, Fecioarele au un test de trecut

Horoscop 13 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt preocupați de sănătate, Fecioarele au un test de trecut

Horoscop 13 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Posibile conflicte astăzi. Unii o țin pe a lor, alții au capacitatea de a renunța.

pjimage (64)
de Alexandra Dima    |    13 Oct 2021   •   07:48

O zi un pic complicată care ne pune la încercare limitele. Cel mai bun remediu este dat de răbdare și înțelepciune. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Este foarte posibil să se confrunte cu o persoană importantă lor - partenerul de viață sau un șef. Sfatul este să știe și ce, cum, când să cedeze.

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii duc bătălii mari pentru drepturile lor, mai ales în mediul profesional. Este posibil să se certe sau să intre în conflict cu o persoană din anturaj, dar inferior ca funcție. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua aduce preocupări materiale și financiare sau pentru sănătate. Își dau seama că au făcut niște lucruri nepotrivite lor și trebuie să ia măsuri pentru a-și salva sănătatea sau banii.

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua aduce frământări relaționale. Sunt foarte preocupați de felul în care îi văd ceilalți sau de punctul în care s-a ajuns cu o relație și pun în discuție o ruptură sau o analiză clarificatoare.   

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii muncesc, dar nu sunt în cea mai bună dispoziție, nu trebuie să își întindă prea mult limitele. Pe de altă parte au nevoie să descopere cum trebuie să procedeze pentru descurca o situație și un sfat le-ar prinde bine. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au un test de trecut - de încredere în ele, de curaj. Asta și pentru a-și apăra banii sau a-și susține onorariul dar și pentru a pregăti niște acțiuni în mediul profesional care pot avea succes, dar asta înseamnă să le prezinte în fața șefilor. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Ziua poate aduce tensiuni legate de casă, de familie sau de confort. Pot fi nemulțumite de ce se discută, de ce se întâmplă în casă sau cine ce nu face. Discuții conjugale.

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii află tot felul de lucruri care nu le arată un tablou prea bun în legătură cu niște proiecte, niște colaborări. Până spre seară gândesc maniere de a îmbunătăți aceste colaborări sau de a se descotorosi de unele proiecte. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua este marcată de frământări financiare. Spun nu dacă cineva le cere un împrumut, pe de altă parte își pot investi banii. Spre seară află cum și cea mai bună metodă să-și păzească averea.   

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Tensiuni legate de relația conjugală. Nu sunt de acord în legătură cu un scop ce trebuie clarificat cu partenerul de viață pentru a putea trage în aceeași direcție la un moment dat. 

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Ziua poate aduce tensiuni prin dispute. Vărsătorii nu sunt de acord cu punctul de vedere al celuilalt și nu e vorba de bani, e vorba de moralitate sau de principii înalte după care se ghidează.

Horoscop 13 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Tensiunile din prima parte a zilei pot fi legate de problemele private de care se preocupă, mai ales dacă nu pot să ajute dar ar vrea totuși să intervină și nu știu exact cum să procedeze. Cel mai bun remediu ar fi alinare sufletească și compasiune pentru acea persoană. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close