Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii descoperă un nou talent, Capricornii au o stare specială

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii descoperă un nou talent, Capricornii au o stare specială

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi ne ocupăm de suflet sau facem lucruri care alină sufletul. În tot cazul, nimic forţat şi nimic cu emoţii negative.

horoscop camelia patrascanu 13 noiembrie 2021
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   08:14

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi foarte frumoasă şi foarte duioasă pentru noi toţi, mai ales o zi de suflet petrecută în tihnă, linişte şi pace.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii e bine să se retragă pentru a-şi încărca bateriile. Au nevoie, însă, de prezenţa unor persoane care îi cunosc foarte bine, le vin în întâmpinare şi îi ajută.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prietenii sunt subliniaţi azi. Pot avea parte de experienţe foarte spirituale sau culturale deosebite.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, răspunsuri bune şi rezolvări bune, astăzi. Poate nu lucrează, dar cumva le vine inspiraţia şi ştiu cum să aranjeze lucrurile.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, călătorii în locuri foarte speciale. Pot căuta locuri de cultură sau locuri spirituale, de închinare astfel încât sufletul lor să se descarce de toate acumulările negative.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii se bazează pe o persoană din anturaj alături de care se simt bine şi care ştiu să îi răsfeţe. Realizări şi în casă prin familie.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot fi lângă o persoană foarte importantă sau se pregătesc pentru un eveniment deosebit pentru ele. E important cum se prezintă, îşi pregătesc ţinuta, dar şi sufletul pentru a se prezenta bine la o întâlnire. Pot face şi un drum pentru această întâlnire.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele lucrează pentru altcineva şi sunt mulţumite, pur şi simplu, de dărnicia lor. Au mult, dacă pot da atât de mult.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Tandreţe şi duioşie, azi. Unii pot petrece o zi mai culturală, mai muzicală, alţii alături de persoanele iubite sau într-o activitate care le place foarte mult, o pasiune sau un hobby.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii, în casă. Îşi încarcă bateriile în cămin. E posibil să se lase de răsfăţaţi de cineva sau, pur şi simplu, se izolează şi le e mai bine aşa să stea şi să îşi încarce singuri bateriile.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, drumuri care sunt romantice, duioase, pline de nostalgii. Au o stare specială de suflet şi pot ajunge şi în locurile natale sau locuri de suflet.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tot felul de activităţi practice azi. Poate învaţă o abilitate nouă, dar ceva ce le place şi le aduce mare bucurie, dar fac cu mâinile lor.

Horoscop 13 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce imaginaţie pe care o pot folosi în diverse activităţi creative, care se pot lega şi de profesia lor. Gândesc mult şi scriu cu mare plăcere. Îşi pot descoperi, în felul acesta, un nou talent.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close