Antena 3 CNN Horoscop Cele mai impulsive zodii din horoscop. Vezi dacă te afli printre ele

Cele mai impulsive zodii din horoscop. Vezi dacă te afli printre ele

o_1c3gnjuf81asq1spg5h813qu1h1s8.jpg
Foto: Pixabay.com
10 Ian 2018   •   21:09

Există anumite grade de impulsivitate, iar cu cât ești mai impulsiv, cu atât această trăsătură îți poate afecta modul de a trăi.

De cele mai multe ori, semnul zodiacal influențează gradul de impulsivitate al cuiva. Cercetările au descoperit care sunt cele mai impulsive zodii:

Berbec
Numărul unu pe listă este Berbecul, cu un motiv – nu există zodie mai impulsivă ca el! De exemplu, un Berbec este în stare să destrame relația cu cineva la supărare și să regrete mai târziu. Se știe că Berbecii au o plăcere în a-și asuma riscuri, de aceea încearcă să nu se gândească prea mult când iau o decizie – pentru că a te gândi prea mult te poate opri din a face anumite lucruri. Un alt semn că Berbecii sunt impulsivi este sinceritatea prea brutală. De multe ori “spun lucrurilor pe nume “ într-un mod ce îi poate răni pe ceilalți, chiar dacă intenția este alta. Un sfat pentru Berbeci este să încerce să se gândească de două ori înainte de a adresa o vorbă supărătoare, pentru a evita situații neplăcute.

Gemeni
Este bine știut faptul că Gemenii au “ personalitate dublă “. Uneori sunt precauți și moderați, însă alteori “ se trezesc vorbind“ fără să realizeze posibilele consecințe. Această zodie tinde să se plictisească foarte ușor, așa că le place să mențină o oarecare “adrenalină “ în ceea ce fac. Nu contează circumstanțele, Gemenii exagerează orice spun și fac, orice poveste, pentru a face lucrurile să pară mai interesante, informează elle.ro.

Balanță
Balanțele acționează des din impuls. Genul de persoane care intră în magazin pentru a cumpăra un lucru și ies din magazin cu zece. Dacă este ceva ce îi sare Balanței în ochi, îl va vrea fără a se gândi la circumstanțe. Le place să aibă satisfacții de moment. Ce dacă va fi mahmură a doua zi? Dacă lumea comanda shoturi la o petrecere, vrea si Balanța. Ce dacă nu poate plăti chiria unui apartament foarte frumos? Daca ei îi place, îl alege.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close